“Doe maar geen decolleté, dat leidt af van de inhoud!”
Dat kreeg ik te horen bij het begin van mijn presentatiecarrière en daar houd ik me trouw aan. Ik moet zeggen dat ik me daar ook wel prettig bij voel. Ik voel me dan ook ‘serieuzer genomen’.

Maar: als je dan op een feestje bent van de beroemde lingerieontwerper Marlies Dekkers, dan weet je dat het ook anders kan. Waarom mogen we niet wat meer laten zien wat we van moeder natuur hebben gekregen? Wat zit daarachter?

Ik interviewde Marlies hierover en guess what? Het heeft vooral te maken met veiligheid! Je bekijkt het hele interview in deze Pak Je Podium TV.

Uiteindelijk wil Marlies dus vooral het zelfvertrouwen vergroten op deze manier. En die missie deel ik helemaal! Het zelfvertrouwen om jezelf te laten zien in woord en beeld. Al dan niet met bandjes her en der. 😉

Zou je achter je zelf gecreëerde keurslijf vandaan willen komen en jezelf meer willen laten zien? Dan nodig ik je uit om met mij in gesprek te gaan. Kijk op evabrouwer.tv/strategiegesprek en dan bespreken we jouw kansen en ambities. Pak je Podium!

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest