de 10 grootste valkuilen als je je podium wil pakken

Meer klanten aantrekken.

Dat wil jij toch ook?

Ben jij een coach, trainer, adviseur, auteur of ambitieuze professional? Dan weet je dat je meer zichtbaar moet zijn om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Zo kan je meer klanten aantrekken. 

De wil om meer zichtbaar te zijn, is er wel, maar het is wel spannend om daadwerkelijk de drempel over te gaan. Daarnaast heb je te weinig bereik op social media, waardoor klanten je niet weten te vinden.

Herken jij jezelf hierin?

Eva 9

Het wordt tijd dat jij de flamingo in je los laat

Pak de gouden kansen

Dit e-book geeft je inzicht in de stappen die je moet zetten om jezelf meer te laten zien en waar de gouden kansen liggen om je podium te pakken. 

Om de volgende stap te maken in je bedrijf en marketing, of een nieuwe positie te veroveren in je carrière zul je jezelf meer moeten onderscheiden, maar dan moet je weten wat je nu tegenhoudt en hoe je daar mee om moet gaan. 

Dit e-book brengt waardevolle kennis over zelf presentaties houden met een knipoog en de 11 video’s geven je direct praktische tips om mee aan de slag te gaan.

Ook jij kan leren presenteren

Presenteren is niet iets mythisch wat je automatisch moet kunnen. Jij kunt ook leren om keer op keer goede verhalen te vertellen, zodat jouw publiek onder de indruk is van jouw kennis, je sympathiek vindt en verder met je wil werken. 

Je kunt nog zo lang achter de schermen blijven werken aan je bedrijf, je website, je e-books, je logo, maar als je niet naar buiten treedt ermee, zelfs vóór dat alles af en ‘perfect’ is, dan wordt het geen succes. Blijf niet in het magazijn rommelen, stap in je winkel! Zet jou en je product in de etalage!

Wat ik jou gratis geef

Dit e-book behandelt de 10 meest voorkomende blokkades die er zijn, die je ervan weerhouden om jezelf te presenteren en je podium te pakken on stage en online. Pas als je deze obstakels succesvol weet te tackelen kun je jezelf zichtbaar maken en je dienst, expertise of bedrijf onder de aandacht brengen.

Eva Brouwer op monument
Eva Brouwer01

10 waardevolle tips

Een waardevolle checklist met de 10 grootste valkuilen als je je podium wil pakken.

1 manier

1 belangrijke manier om de 10 grootste valkuilen te omzeilen als je je podium wil pakken.

11 video's

Inclusief 11 professionele video's die je boordevol presentatietips geven.

Je zichtbaar maken

Ontdek in dit e-book hoe je jouw expertise onder de aandacht kan brengen.

Blijf niet in het magazijn rommelen, stap in je winkel!

Dé boost die jij nodig hebt

Na het lezen van dit e-book en het bekijken van de video’s, krijg je meer zelfvertrouwen en zin om aan de slag te gaan met je zichtbaarheid en weet je waar je moet beginnen om je eigen valkuilen te omzeilen

Je podium pakken is iets waar je gewoon mee moet beginnen. Ook al weet je nog niet precies hoe het moet. En jij bent degene die jezelf toestemming mag geven om vol op dat podium te gaan staan. Online en On stage.

Meer zelfvertrouwen

Vindt je motivatie terug om weer aan de slag te gaan

Weet hoe je je eigen valkuilen kan omzeilen

Over eva

Presentator, dagvoorzitter en presentatietrainer

Ik ben Eva Brouwer. Presentator, veelgevraagd vrouwelijke dagvoorzitter en presentatietrainer bij mijn eigen bedrijf Pak je Podium. In mijn beleving is het podium niet alleen de ‘stage’ met felle lampen en een grote zaal voor je. Je podium pakken is besluiten dat jij en jouw verhaal er mogen zijn. Die lampen schijnen niet op jou. Jij straalt van binnen uit!

Jij kunt ook zelfverzekerd overkomen. Of het nu in een gesprek is, in een presentatie of op de camera. Ik leer jou presenteren met zelfvertrouwen. Je hoeft je niet anders voor te doen om erbij te horen of geaccepteerd te worden. Juist door jezelf te zijn, weet jij anderen te boeien en eruit te springen. Pak je Podium!

Het wordt tijd dat ook jij jouw podium pakt

Download het gratis e-book

10 grootste valkuilen ebookcover

Meld je gratis en vrijblijvend aan om het gratis e-book te downloaden. Ook ontvang je wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches