Presenteer als een Pro

Presenteer als een pro

exclusief 8 weken traject

Verdien goed geld met het leukste werk dat er bestaat en krijg nog bloemen toe!

aanbevolen door

vind jij spreken lastig?

Je staat graag op het podium en wordt nu al door anderen gevraagd om te presenteren of te spreken. Je wilt het vaker doen, en zelfs professioneel. Je wil graag spreken over jouw onderwerp of zelfs dagvoorzitter zijn.  Maar hoe pak je dat aan?

Met dit exclusieve 8 weken traject van de ervaren presentator, spreker en presentatiecoach Eva Brouwer van Pak je Podium.

Bekijk de video, maak kennis met Eva en ontdek wat eerdere deelnemers erover zeggen!

In dit exclusieve traject leer je in 8 weken

Durf te veranderen, pak die kans!

“op het podium spreken is het mooiste beroep dat er is. Wie weet sta jij straks ook naast de Koning!” 

Wat anderen over eva zeggen

Bekijk hier wat dagvoorzitter Esther van der Voort zegt over het werken met Eva. Esther is professioneel dagvoorzitter, comedian en auteur van ‘Weg met Wollig’. Toen ze bij Eva kwam werkte ze nog in loondienst en werd ze af en toe gevraagd als dagvoorzitter. Tegenwoordig heeft ze haar vaste baan opgezegd en is ze veelgevraagd dagvoorzitter en eigenaar van haar eigen sprekersbureau. In haar eerste jaar zette ze gelijk een ton om. Ook zet ze haar humoristische kant nu in, terwijl die werelden vóór de coaching nog gescheiden waren.

En neem dagvoorzitter en spreker Karen Dollé. Ze is topscheidsrechter in hockey en leiderschapsexpert. Samen met Eva werkte ze aan het concept ‘fluitend leiderschap’. Tegenwoordig treedt ze op als spreker voor bedrijven en presenteert ze events. Bekijk hier de video waarin ze vertelt wat ze aan het traject heeft gehad!

Bekijk hier de ervaring van Werkgeluk-expert en auteur Loubna Zarrou. Loubna staat geregeld voor grote groepen als spreker in binnen- en buitenland. Ze volgde eerder het Pak je Podium-programma. Ze beschrijft het werken met Eva als coach heel waardevol, omdat zij de feitelijke boodschap naar de next level weet te tillen.

Verstop je talent niet, deel het!

Over Eva Brouwer van Pak Je Podium

De zaal wordt donker. Het geroezemoes verstomt. De voice-over klinkt door de zaal: “Dames en heren! Hier is uw presentator van vanavond, Eva Brouwer!”

Een split second gaan er allemaal gedachten door mijn hoofd:
“Yeah, zin in!”
“Help, wat was mijn tekst ook alweer?!”
“Maakt niet uit, knallen met die hap!”

Ik stap uit de coulissen. De felle lampen branden op mijn gezicht. En ik weet dat ik op de plek ben waar ik hoor: het podium!

Als je de droom hebt om te spreken of te presenteren, heb je het niet altijd makkelijk. Zeker niet in het nuchtere Nederland. We krijgen door de jaren heen zo vaak te horen, dat we maar normaal moeten doen. En vrouwen, misschien wel meer dan mannen, hebben vaak een stemmetje in hun hoofd dat hen klein wil houden.

“Daar heb je haar weer”
“Doe toch niet zo overdreven”
“Wat zullen ze wel niet denken?”

"Ik weet dat ik op de plek ben waar ik hoor: het podium!"

Ook ik heb die gedachten gehad, en ik heb me wel eens kleiner gehouden dan ik eigenlijk wilde. Maar ik ben vooral heel dankbaar dat ik 10 jaar lang heb mogen presenteren op televisie bij RTV Utrecht, meer dan 200 events heb gepresenteerd als dagvoorzitter op het podium en met livestream, en mezelf op de kaart heb gezet als spreker dankzij video en social media, als expert op het gebied van professioneel presenteren, met mijn eigen bedrijf Pak je Podium. Als spreker over dit thema stond ik bijvoorbeeld bij DENK producties op het seminar van Robert Cialdini, tussen de beste sprekers van Nederland.

Begonnen als 16-jarige bij de lokale radio, en daarna het presenteren van bandjesavonden als student, vond ik mezelf jaren later terug op het podium als dagvoorzitter naast Koning Willem-Alexander en premier Rutte. Ik kon van mijn passie een succesvolle carrière maken en dat gun ik jou ook!

Het is tijd om het stokje door te geven. De hulp bieden die ik zelf niet heb gehad, omdat het simpelweg niet bestond! Natuurlijk gun ik jou je eigen fouten, maar het is wel heel fijn dat ik je kan helpen, om een vliegwieleffect te creëren, zodat het bij jou veel sneller en soepeler gaat!

Laat je niet langer tegen houden door mitsen en maren, en informeer nu of dit traject ook bij jou past.

Benieuwd of dit traject iets voor jou is? Klik op die knop!

“Ik wil de beste dagvoorzitter van Nederland worden en dan moet je het leren van de beste dagvoorzitter van Nederland en dat is Eva!”

Hoe ziet het traject eruit?

Wil je weten wat voor plan we samen kunnen maken, om meer opdrachten als spreker en dagvoorzitter te krijgen? Klik de button hieronder, en we kijken of we een match hebben.

Release your potential!

Zij gingen jou voor

Het coachingstraject om professioneel dagvoorzitter te worden duurt 8 weken, en leert je de kneepjes uit het vak. Deze ambitieuze deelnemers maakten werk van hun verlangen om op het podium te staan. Ze kozen ervoor om geijkte banen achter zich te laten en hun geld te verdienen met dat wat ze het liefste doen: presenteren. Bekijk hier hun ervaringen.

Hierom deed Gaetana mee:

Dit vindt Esther van het traject:

Valentine’s doel:

Durf die stap te nemen!

Voor wie is dit exclusieve 8 weken traject?

Voor wie is dit traject niet?

Voel je een leegte in je hand waar eigenlijk een microfoon hoort? Supercool, klik op die knop en dan gaan we kijken of er een match is!

Pak die kans!

Kom op 31 mei 2023 naar 'De Impactversneller'!

nu met Early Bird prijs van 247,- ex btw.

Eva Brouwer impactversneller
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches