Pak je Podium Programma

Word de spreker van je eigen verhaal.

Jij bent de expert. Het is tijd om dat te laten zien.

WiSt je dat spreken de beste strategie is om klanten aan te trekken?

 

Wist je dat jezelf laten zien dé manier is om jezelf als expert te laten zien op jouw vakgebied?

 

Wil je ook leren hoe je met je eigen verhaal steeds weer aantrekkelijke (video)content maakt?

Zodat jij als expert de beste klanten aantrekt en meer verdient.

 

Jij kunt ook succesvol spreker zijn. Op een natuurlijke manier die helemaal bij je past.

Wat heeft het Pak je Podium Programma andere vrouwelijke ondernemers gebracht?

“Ik heb mijn verhaal helder en weet nu ook welke verhalen mijn klanten kunnen boeien. Ik raad Pak je Podium aan vrouwen aan die zichtbaar willen zijn en lijn willen aanbrengen in hun verhaal. Wat vertel je nu wel en niet?” Femke Hertog | Business Coach

“Ik heb heel erg geleerd om persoonlijke verhalen te vertellen die een haakje kunnen zijn naar mijn bedrijf of potentiële klant en Eva leerde me uit mijn comfort zone te gaan. Een heel waardevol geschenk aan mezelf.” Marcella Veldhuis | Stijlinspirator

Bekijk in de filmpjes waarom Femke en Marcella meededen met Pak je Podium en wat voor resultaat ze ermee hebben behaald:

“Ik wilde mezelf online veel meer laten zien. Maar ik had geen idee waar te beginnen. Dankzij Eva ontdekte ik dat ik de verhalen allang had. En nu kan ik ze ook volop inzetten voor mijn eigen marketing.”

Wendy Kerssens is dé social advertising expert van Nederland. Voor haar beroep wist ze anderen al in het online zonnetje te zetten, maar zelf verschuilde ze zich nog. Inmiddels blogt en vlogt ze volop en staat ze alsnog regelmatig op het podium als spreker. Ze werkt met high end klanten die weten dat Wendy dé expert is op haar vakgebied.

Hoe ik dat weet?

Ik heb meer dan 10 jaar presentatie-ervaring voor camera en op het podium voor duizenden mensen, en heb ontdekt hoe ik deze ervaring nu het beste kan inzetten, online én offline.
Ik ben een ervaren presentatiecoach, die zelf heel zichtbaar is via social media en als spreker.
Ik zorg ervoor dat jij niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. Ik geef je handvaten waardoor je je zekerder voelt.

Bescheidenheid is mooi, maar niet als je daardoor niet gehoord wordt. Ik zorg ervoor dat je jezelf sympathiek kunt verkopen.

Ik weet hoe moeilijk het is om die drempel over te stappen, maar leer je de strategie om het meest aantrekkelijk te worden voor goedbetalende klanten.

Jij hoeft je niet voor te doen als expert: je bent het al. Ik leer je hoe je juist overkomt als JEZELF.

“In het begin geloofde ik gewoon echt niet dat ik dit zou kunnen leren. Jij hebt me laten zien dat het wel degelijk kan en zelfs leuk kan zijn. Dank voor jouw steun, vertrouwen en aanmoediging. Vanaf nu ga ik het gewoon doen. Pak je Podium!”

Janske van Eersel is wetenschapper en expert op het gebied van baanverlies. Toen ze aan Pak je Podium begon vond ze presenteren echt vreselijk! Nu wordt ze regelmatig gevraagd voor lezingen en als deskundige in de media.

Zie jij je eigen goud wel?

Regelmatig spreek ik talentvolle vrouwelijke ondernemers met geweldige verhalen voor hun marketing, Alleen… zelf zien ze het niet!! Het is geen competitie wie het ‘zieligste’ verhaal heeft, nee, het kleinste verhaal (ook jouw verhaal!) kan van enorme waarde zijn voor jouw klant, mits je het goed vertelt. Sterker nog, het is een must! Als jouw potentiële klant zich niet herkent in jouw verhalen, blijft het angstvallig stil.

Het bijzondere van mijn presentatiecursus is dat ik je niet alleen help met je verhaal vinden en bouwen. Ik organiseer ook het Pak je Podium Event in een heus theater, waarop jij direct ervaring als spreker op doet. Je krijgt gratis kaarten voor klanten, een professionele videoregistratie en actiefoto’s van jou on stage. Tegelijk help ik je ook met je online zichtbaarheid. Als je hier mee aan de slag gaat zul je alleen nog maar horen “Jeetje, jij bent lekker bezig! Wat doe je dat toch goed!” 😉 Tijdens ons traject maken we keer op keer rake content en professionele video’s.

Het Pak je Podium Programma duurt een JAAR lang. Waarom? Omdat bij presenteren de eerste pannenkoek altijd mislukt. 😉 Je hebt echt tijd nodig om te werken aan je verhaal en zelfvertrouwen. We gaan op zoek naar extra mogelijkheden voor jou om aan de slag te gaan als spreker en evalueren dat. Spreken is een lucratieve bron van inkomsten en dé strategie om aantrekkelijk te zijn voor klanten, die graag extra willen betalen voor een expert!

“Als ik iets heb geleerd van Eva Brouwer dan is het dan mijn grote roze bril stage waardig is. Dat het leuk mag zijn om je eigen verhaal te doen. En ja ik wist heus dat dit belangrijk is en dat storytelling er zo toe doet. Maar waar begin je dan? Bij Eva!”

Maaike Bruggeman is business coach en heeft  gewerkt bij Simone Levie. Als business strateeg  en trendwatcher is Maaike dol op feiten en grafieken. Dankzij Pak je Podium leerde ze dat ze hier ook storytelling in kan toepassen. Ze stond op podia bij grote ondernemers en staat bekend als een echte leider en op haar gebied. Dat komt doordat ze niet bang is haar uitgesproken visie te delen en daarmee trekt ze precies de ambitieuze klanten aan die zij wil. 

Hoe ziet het programma eruit?

In het Pak je Podium programma gaan wij samen een JAAR aan de slag. Om je duurzaam te begeleiden in jouw presentatie op alle vlakken: in je content, op het podium, online, bij het netwerken en  tijdens verkoopgesprekken. Je krijgt je eigen videoserie, professioneel gefilmd en met visagie, en je werkt toe naar je eigen optreden op het podium, op het Pak je Podium Event van Eva.

Bij het traject hoort ook een online programma met acht modules met opdrachten, videolessen, werkboeken en een besloten Facebookgroep. Je leert hoe je zélf video’s maakt, hoe je een verhaal en presentatie opbouwt en jezelf presenteert op het podium. Tijdens het traject sta je als spreker in een heus theater. Daarna pakken we door. We evalueren we samen je optreden en kijken waar voor jou kansen en gelegenheden zijn om te spreken, om zo de juiste klantendoelgroep te bereiken.

Zo ziet het online programma eruit:

Over de drempel

Ja, OMG het is echt waar! We gaan het gewoon doen. BAM! Je gaat filmpjes opnemen en jezelf zichtbaar maken!

Tot de kern

We gaan werken aan je persoonlijke verhaal. Je weet jouw boodschap helder uit te leggen en zegt wat je te bieden hebt. Weg met de ruis!

De zenuwen te lijf

Je weet jezelf te kalmeren en de presentatie te relativeren. Ook gaan we aan de slag met techniek. Zodat je zelf kunt vloggen en filmen!

Er was eens…

Je gebruikt persoonlijke anekdotes, ervaringen en verhalen om je presentatie sterker te maken.

The Female Touch

Waar moeten vrouwen op letten als ze zich presenteren? Een les met belangrijke technieken zodat je de plank niet misslaat.

Dress the Part

Je weet hoe je je moet kleden, zodat je jezelf krachtig voelt en op je gemak. En hoe  ondersteun je je boodschap op de juiste manier, wel of geen Powerpoint?

Dames en heren!

Je gaat het doen! Presenteren voor live publiek in een theater!

The floor is yours

Hoe zorg je ervoor dat je deze technieken structureel inzet en gaat werken aan je branding en zichtbaarheid op regelmatige basis

Live met lef

Bonusmodule: Hoe ga je succesvol live op Facebook en Instagram? Hoe bouw je je verhaal op en waar moet je op letten?

“Ik kan iedereen een traject met Eva Brouwer aanraden. Eva kan zich nog zo verwonderen en enthousiast zijn als je een leuke move maakt in je presentatie. Haar feedback is zo uplifting en waardevol ik heb werkelijk nergens een oordeel of negativiteit ervaren. Eva heel erg bedankt!”

Cecile Timmermans is haptonoom en leiderschapscoach. Door Pak je Podium is ze volop Facebook Lives gaan geven, heeft ze een challenge gegeven en kreeg ze klanten voor haar online programma. In haar communicatie is ze zich nóg meer gaan onderscheiden met rake content die persoonlijk is en confronterend. Door haar expertise zo te laten zien, trekt ook zij een prachtige klantenkring aan.

“Ik heb jaren last gehad van podiumvrees en dacht dat ik geen verhaal had. Eva hielp mij naar meer zichtbaarheid, meer zelfvertrouwen en een diepgaand, eigen verhaal over mij en mijn business.”

Vicky Giltjes is Lifecoach. Ze durfde zich kwetsbaar op te stellen door haar persoonlijke verhaal te delen. Maar wel op zo’n manier dat het een kracht werd. Daarna regende het berichten van herkenning. Inmiddels gaat Vicky regelmatig live, heeft ze een eigen challenge en online programma en een eigen trouwe community en klantenkring opgebouwd.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de cursus bedoeld?

Voor vrouwelijke ondernemers die zichzelf beter willen presenteren, om zo meer en beter betalende klanten aan te trekken. Je doet met mij praktijkervaring op en houdt er podiumervaring en prachtig marketingmateriaal op beeld aan over. Plus een enorme boost in je zelfvertrouwen en expertstatus.

Kun je wel online leren presenteren?

Jazeker! Juist! Je kunt de opdrachten in je eigen tijd doen, in de veiligste omgeving die er is: thuis! We gaan veel oefenen met filmpjes opnemen en de voortgang delen met elkaar in de besloten Facebook-groep. Uiteraard zit er ook een hoop persoonlijk en live coaching bij van Eva

Zijn de kosten aftrekbaar van de belasting?
Jazeker. Meedoen aan ‘Pak je Podium!’ levert ook nog een mooi fiscaal voordeeltje op! Als je je nieuw geleerde presentatietechnieken kunt gebruiken in je huidige (of toekomstige) beroep, dan kun je het cursusgeld opvoeren als aftrekpost voor de inkomstenbelasting. Er geldt wel een drempel van Euro 250,-, maar het meerdere is aftrekbaar. Je kunt de kosten die je hebt gemaakt aangeven bij het doen van je aangifte onder het kopje ‘persoonsgebonden aftrek’.
Ik heb nog helemaal geen ervaring, is dat erg?

Als jij die ambitieuze ondernemer bent die wil groeien, maakt helemaal niet uit. Ik begeleid je stap voor stap in het proces. We zijn hier om te leren.

Ik heb al wat presentatie-ervaring, is het voor mij ook handig?
Jazeker, want je kunt je presentatieskills flink verbeteren. Je kunt je passie, onderneming of verhaal met nog meer kracht en authenticiteit overbrengen. En we richten ons op zowel video als podiumpresentatie.
Ik ben helemaal niet technisch, hoe moet ik mezelf opnemen?
Het maakt helemaal niet uit dat je niet technisch bent. Met je telefoon kom je al een heel eind! En ik leg alles stap voor stap uit.
Ik vind presenteren echt heel eng! Kan ik het wel?
Je angst is heel begrijpelijk. Maar het mooie is, je bent niet de enige! Iedereen doet mee omdat ze beter willen presenteren. We gaan uitgebreid in op waarom je zo kritisch bent voor jezelf. Ik creëer een veilige positieve ruimte waarin je jezelf mag zijn en je jezelf kwetsbaar op kunt stellen. Graag zelfs! Daar wordt je presentatie alleen maar beter van! Alles gaat stap voor stap. Je hoeft echt niet zomaar ineens alles op youtube te knallen. En ik heb het zelf ook ooit moeten leren, ik val niemand af en maak zelf ook nog steeds ‘fouten’. De perfecte presentatie bestaat helemaal niet.
Ik heb nog geen publiek.
Jezelf zichtbaar maken is de eerste stap daar naar toe! Met video kun je bijvoorbeeld een mooie weggever maken op je site om meer mensen aan je te binden.
Ik heb nog geen onderwerp.

Deze cursus kan je juist helpen om tot de kern te komen van wat je eigenlijk wil vertellen. Gaandeweg ontdek je wat bij je past. Het is juist goed om alvast te beginnen en te oefenen, en niet af te wachten tot het idee tot je komt. Doordat je meer zelfvertrouwen krijgt, wordt het ook makkelijker je eigen verhaal te vertellen. Soms gaat het er ook om dat je gewoon een KEUZE maakt!

Ik wil helemaal geen video's maken, maar presentaties voor een groep houden.

Video is een waanzinnig goed middel om te oefenen en om jezelf in actie te zien. Ook kun je zo feedback krijgen. Uiteindelijk werken we naar een langere live presentatie toe. En het belang van video wordt steeds groter. Voor jouw marketing is het een perfect middel om top of mind te blijven bij je potentiële klanten. Met een persoonlijke video til je ook je website naar een hoger niveau. Wie weet raak je wel aangestoken en wil je juist meer filmpjes maken!

Ik wil helemaal niet live presenteren, ik wil video's maken!

Met de presentatietechnieken die ik je geef, leer je jezelf beter te presenteren in een zakelijke omgeving. Met video kun jij je heel goed neerzetten als expert in jouw vakgebied. Maar, zo kun je jezelf ook neerzetten als spreker. Ik help je om een overtuigend verhaal te houden, die kwaliteit is onontbeerlijk. Let op: spreken is echt de beste strategie om klanten te krijgen!

Is het alleen voor vrouwen?
Ik richt me op vrouwen, omdat ik heb gemerkt dat vrouwen zich veel bescheidener opstellen dan mannen. Vrouwen vinden het ook lastiger om aan zelfpromotie te doen. Zomaar jezelf op de borst kloppen werkt ook niet, dan worden vrouwen weer niet sympathiek gevonden. Ik leer je tips en tricks die specifiek voor vrouwen toepasbaar zijn.
Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?
Rond de 2 uur per week. De een is er meer tijd mee kwijt dan de ander, het ligt er ook aan hoeveel je wilt oefenen.
Is zo'n besloten Facebookgroep wel veilig?
Ik heb zelf ook veel cursussen gedaan met besloten Facebookgroepen. Ik vind het zelf heel fijn werken en dat geldt ook voor al mijn medecursisten. Ik werk ook met huisregels en zorg ervoor dat er een opbouwende sfeer blijft waarin iedereen elkaar ondersteunt. De filmpjes zijn niet openbaar te zien op internet, als je dat niet zelf wilt. Je kunt je video’s na het delen, ook zelf weer verwijderen als je dat fijner vindt.
En wat als ik tijd tekort kom?
Daarom hebben we ook een JAAR de tijd (exclusief vakanties uiteraard). Presenteren kun je nóóit in een middagje leren. Je hebt ruimte en tijd nodig om te groeien in je verhaal en zelfvertrouwen. Je doel is om meteen ook sprekersklussen te vinden, zodat je je geleerde kennis en presentatie in de praktijk kunt brengen. Dat evalueren we en we verbeteren. Zodat je daadwerkelijk nieuwe leads voor klanten opdoet en met ze in gesprek kunt gaan.
Ik heb geen (goede) website, is het dan ook handig?
Natuurlijk. Je kunt ook filmpjes uploaden op social media. Dit traject is juist perfect voor als je een (nieuwe) website wil, door mij kun je je verhaal veel duidelijker vertellen.

Heb je vragen? Stuur me een mail en ik neem graag contact met je op om alles toe te lichten. Aarzel niet!

Ik beleef zelf veel lol aan het presenteren. Hoe dichter je bij jezelf blijft, hoe leuker het wordt. Het is spannend om jezelf te laten zien, maar het geeft ook een kick en, misschien wel het belangrijkst, it’s good for business!

Deelnemers over Pak je Podium

Linda Zwerver

Vicky Giltjes

Cecile Timmermans

Ben je klaar met kijken hoe anderen het doen? Ga je nu eindelijk zelf knallen?

www.pakjepodium.nl is een onderdeel van Pak je Podium Presentatietraining, het bedrijf van presentator en trainer Eva Brouwer, waarmee ze vrouwen wil inspireren om zichzelf te presenteren. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@evabrouwer.tv.Bedrijfsinformatie: Pak je Podium KvK-nummer: 63882566 BTW-nummer: 132705059B01    

Pin It on Pinterest

Shares