Pak je podium - Gesprek - Pak je podium

Pak je podium programma

Vind, vertel en
verkoop je verhaal!

Voor elke coach, trainer, adviseur, auteur of ambitieuze professional!

Plan hem vandaag nog!

Online presenteren Eva Brouwer

aanbevolen door

Zie jij je eigen goud wel?

Regelmatig spreek ik ambitieuze ondernemers, die mij geweldige anekdotes en hun boeiende visie op hun vak vertellen… alleen als ik naar hun website of social media kijk, zie ik daar vaak niks van terug. Zelf zien ze hun goud niet! Misschien voel jij ook schroom om je verhaal te delen of vraag je je af waarom het relevant zou zijn om te doen? Maar daar zit wel de sleutel tot jouw succes!

Het is geen competitie wie het ‘zieligste’ verhaal heeft, nee, het kleinste verhaal (ook jouw verhaal!) kan van enorme waarde zijn voor jouw klant, mits je het goed vertelt. Sterker nog, het is een must! Als jouw potentiële klant zich niet herkent in jouw verhalen, blijft het angstvallig stil.

Het bijzondere van mijn presentatiecursus is dat ik je niet alleen help met je verhaal…ik geef je ook een stok achter de deur om het daadwerkelijk te vertellen! Ik organiseer het Pak je Podium Event, dat professioneel gestreamd wordt vanuit de studio, zodat jij direct ervaring als spreker op doet. Je krijgt gratis kaarten voor klanten, een professionele videoregistratie en actiefoto’s van jou aan het werk als spreker.

Tegelijk help ik je ook met je online zichtbaarheid. Tijdens ons traject maken we keer op keer rake content en ga je werken met (live) video. Als je hier mee aan de slag gaat zul je alleen nog maar horen “Jeetje, jij bent lekker bezig! Wat doe je dat toch goed!” en willen mensen verder met je werken. 

Het Pak je Podium Programma is niet een middagje sparren. Nee, we werken 3 maanden lang samen. Waarom? Je hebt echt tijd nodig om te werken aan je verhaal en zelfvertrouwen. We gaan op zoek naar extra mogelijkheden voor jou als expert om je podium te pakken. Spreken (ook online!) is dé strategie om aantrekkelijk te zijn voor klanten, die graag extra willen betalen voor een expert!

Leer hoe jij jezelf kan laten zien!

Zou jij jezelf meer willen laten zien, maar weet je niet hoe?

Wil jij...

Het gevolg is dat je de beste klanten aantrekt en meer verdient.

Ik ben er om jou te helpen!

actie videopitch

Jij bent de expert.
Het is tijd om dat te laten zien.

Met het Pak je Podium programma help ik jouw verhaal te vinden en te bouwen. Daarnaast organiseer ik ook het Pak je Podium Event, een online talkshow waarop jij direct ervaring als spreker op doet.

Wat dit programma jou kan opleveren

Luister naar de ervaringen van Femke, Marcella, Karen en Birgitte.

Durf die stap te nemen!

de resultaten

Als jij meer je podium pakt, je verhaal gaat vertellen en podia gaat vinden als spreker online, krijg je een enorme boost in je expertstatus.

Hier ga je geen spijt van krijgen!

Hoe ziet het programma eruit?

In het Pak je Podium programma begeleidt Eva jou in jouw presentatie op alle vlakken: in tekst, in je content, op het online podium, bij het netwerken en in het promoten van je aanbod. Je werkt aan je verhaal, why en kernboodschap; je doet ervaring op met video en livestreaming; je werkt toe naar je eigen optreden tijdens het Pak je Podium Event, de online talkshow; je krijgt je eigen videoregistratie als spreker, professioneel gefilmd en met visagie, en actiefoto’s van jou als spreker.

Naast 1-op-1 en groepscoaching hoort bij het traject ook een online programma met acht modules met opdrachten, videolessen, werkboeken en een besloten Facebookgroep. Je leert hoe je zélf video’s maakt, hoe je een verhaal en presentatie opbouwt en jezelf presenteert op het online podium. Daarna pakken we door. We evalueren samen je optreden en kijken waar voor jou kansen liggen (in de media, online of live) om de juiste klanten te bereiken.

Zo ziet het online programma eruit:

Content

Leer hoe je van je eigen verhaal waardevolle content kan maken die aantrekkelijk zijn voor jouw doelgroep.

Online Talkshow

Ontdek hoe jij jezelf representatief op dit online podium voor een publiek kan neerzetten.

Online

Tijdens het programma ga ik je ook leren hoe jij jezelf online kan presenteren.

Netwerken

Ik begeleid je bij het netwerken en hoe je goede verkoopgesprekken voert.

Professioneel beeldmateriaal

Je eigen beeldmateriaal als professioneel spreker.

Online programma

8 modules met opdrachten, videolessen, werkboeken en een besloten Facebookgroep.

Verstop je talent niet, deel het!

Over Eva Brouwer

Unleash the beast…ehhh FLAMINGO and go!

Succesverhalen

Verstop je talent niet, deel het!

Wat krijg je allemaal?

hoe dit programma ondernemers heeft geholpen

Luister naar de ervaringen van Linda, Vicky en Cecile.

Durf die stap te nemen!

Vraag een gratis intake gesprek aan
en Pak je podium

veelgestelde vragen

Voor vrouwelijke ondernemers die zichzelf beter willen presenteren, om zo meer en beter betalende klanten aan te trekken. Je doet met mij praktijkervaring op en houdt er podiumervaring en prachtig marketingmateriaal op beeld aan over. Plus een enorme boost in je zelfvertrouwen en expertstatus.

Jazeker! Juist! Je kunt de opdrachten in je eigen tijd doen, in de veiligste omgeving die er is: thuis! We gaan veel oefenen met filmpjes opnemen en de voortgang delen met elkaar in de besloten Facebook-groep. Uiteraard zit er ook een hoop persoonlijk en live coaching bij van Eva

Als jij die ambitieuze ondernemer bent die wil groeien, maakt helemaal niet uit. Ik begeleid je stap voor stap in het proces. We zijn hier om te leren.

Het maakt helemaal niet uit dat je niet technisch bent. Met je telefoon kom je al een heel eind! En ik leg alles stap voor stap uit.

Je angst is heel begrijpelijk. Maar het mooie is, je bent niet de enige! Iedereen doet mee omdat ze beter willen presenteren. We gaan uitgebreid in op waarom je zo kritisch bent voor jezelf. Ik creëer een veilige positieve ruimte waarin je jezelf mag zijn en je jezelf kwetsbaar op kunt stellen. Graag zelfs! Daar wordt je presentatie alleen maar beter van! Alles gaat stap voor stap. Je hoeft echt niet zomaar ineens alles op youtube te knallen. En ik heb het zelf ook ooit moeten leren, ik val niemand af en maak zelf ook nog steeds ‘fouten’. De perfecte presentatie bestaat helemaal niet.

Jezelf zichtbaar maken is de eerste stap daar naar toe! Met video kun je bijvoorbeeld een mooie weggever maken op je site om meer mensen aan je te binden.

Deze cursus kan je juist helpen om tot de kern te komen van wat je eigenlijk wil vertellen. Gaandeweg ontdek je wat bij je past. Het is juist goed om alvast te beginnen en te oefenen, en niet af te wachten tot het idee tot je komt. Doordat je meer zelfvertrouwen krijgt, wordt het ook makkelijker je eigen verhaal te vertellen. Soms gaat het er ook om dat je gewoon een KEUZE maakt!

Video is een waanzinnig goed middel om te oefenen en om jezelf in actie te zien. Ook kun je zo feedback krijgen. Uiteindelijk werken we naar een langere live presentatie toe. En het belang van video wordt steeds groter. Voor jouw marketing is het een perfect middel om top of mind te blijven bij je potentiële klanten. Met een persoonlijke video til je ook je website naar een hoger niveau. Wie weet raak je wel aangestoken en wil je juist meer filmpjes maken!

Met de presentatietechnieken die ik je geef, leer je jezelf beter te presenteren in een zakelijke omgeving. Met video kun jij je heel goed neerzetten als expert in jouw vakgebied. Maar, zo kun je jezelf ook neerzetten als spreker. Ik help je om een overtuigend verhaal te houden, die kwaliteit is onontbeerlijk. Let op: spreken is echt de beste strategie om klanten te krijgen!

Ik richt me op vrouwen, omdat ik heb gemerkt dat vrouwen zich veel bescheidener opstellen dan mannen. Vrouwen vinden het ook lastiger om aan zelfpromotie te doen. Zomaar jezelf op de borst kloppen werkt ook niet, dan worden vrouwen weer niet sympathiek gevonden. Ik leer je tips en tricks die specifiek voor vrouwen toepasbaar zijn.

Rond de 2 uur per week. De een is er meer tijd mee kwijt dan de ander, het ligt er ook aan hoeveel je wilt oefenen.

Ik heb zelf ook veel cursussen gedaan met besloten Facebookgroepen. Ik vind het zelf heel fijn werken en dat geldt ook voor al mijn medecursisten. Ik werk ook met huisregels en zorg ervoor dat er een opbouwende sfeer blijft waarin iedereen elkaar ondersteunt. De filmpjes zijn niet openbaar te zien op internet, als je dat niet zelf wilt. Je kunt je video’s na het delen, ook zelf weer verwijderen als je dat fijner vindt.

Je angst is heel begrijpelijk. Maar het mooie is, je bent niet de enige! Iedereen doet mee omdat ze beter willen presenteren. We gaan uitgebreid in op waarom je zo kritisch bent voor jezelf. Ik creëer een veilige positieve ruimte waarin je jezelf mag zijn en je jezelf kwetsbaar op kunt stellen. Graag zelfs! Daar wordt je presentatie alleen maar beter van! Alles gaat stap voor stap. Je hoeft echt niet zomaar ineens alles op youtube te knallen. En ik heb het zelf ook ooit moeten leren, ik val niemand af en maak zelf ook nog steeds ‘fouten’. De perfecte presentatie bestaat helemaal niet.

Natuurlijk. Je kunt ook filmpjes uploaden op social media. Dit traject is juist perfect voor als je een (nieuwe) website wil, door mij kun je je verhaal veel duidelijker vertellen.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders