Presentator, vrouwelijke dagvoorzitter en presentatietrainer - Eva Brouwer

Over Eva

Over Eva

Spreker, auteur DAGVOORZITTER EN PRESENTATIETRAINER

Schrijf je in voor mijn gratis presentatietips!

Geen paniek, ik ga jou helpen

Oktober 2016...

Ik zit achter de desk. Ik voel de warmte op mijn gezicht van de felle studiolampen. Ik hoor de robotcamera dichterbij zoeven. Ik zit in de televisiestudio en kondig een reportage aan.

Heel goed! Hop Hop!” zie ik een geblondeerde vrouw roepen in een roze metallic trainingspak in een industriële hal in Nieuwegein. Ze is omringd door kinderen met aangelijnde…konijnen!

Verrek! Die konijnen leggen een parcours af, alsof het paarden zijn die over hordes springen. Dit is de ‘sport’ konijnhop, voor verwaarloosde konijnen. Met verbazing bekijk ik de beelden. En wat denk JIJ dat ik op dat moment denk? Juist inderdaad: WAT DOE IK HIER?

Dit is een keerpunt in mijn werkende leven. Waar ik altijd droomde van presenteren op tv, vraag ik me nu af of het wel zo nuttig is wat ik doe. Wat draag ik nu helemaal bij met het voorlezen van andersmans berichten? Ben ik slechts een huls voor andermans verhalen?

"Niet iedereen zit op jou te wachten, maar sommigen zitten om jou te springen!"

Heb jij ook wel eens zo'n 'wat doe ik hier' moment gehad?

Dit was het begin van persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en coaching. Ik ontdekte dat het juist mijn grootste talent is dat ik met andermans verhalen aan de slag mag.

Ik neem ontslag bij de omroep en ga aan de slag als dagvoorzitter. Zo deel ik het podium met de koning en premier Rutte. Al deze kennis van televisie, live presenteren en marketing op social media geef ik door als presentatietrainer, met mijn bedrijf Pak je Podium.

Ik schrijf de #1 bestseller op Managementboek ‘In 10 stappen online presenteren’ en nu sta ik als motivational speaker op de bühne, voor organisaties en met mijn eigen seminar DE IMPACTVERSNELLER.

Ik sta bekend als de flamingo onder de presentatietrainers. Altijd kleurrijk, energiek, prikkelend en met flair en humor komen we samen tot jouw GOUD.

Hier ga je geen spijt van krijgen!

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders