Over Eva

Over Eva

PRESENTATOR, VROUWELIJKE DAGVOORZITTER EN PRESENTATIETRAINER

Schrijf je in voor mijn gratis presentatietips!

Geen paniek, ik ga jou helpen

Over Eva

Ik ben Eva Brouwer. Presentator, veelgevraagd vrouwelijke dagvoorzitter en presentatietrainer bij mijn eigen bedrijf Pak je Podium.

“Hallo! Hoe heet jij?” Die vraag kreeg iedereen in onze straat in Rotterdam voor zijn kiezen. Van een 3-jarige. Ik was en ben oneindig nieuwsgierig en blijf doorvragen. Daarom wilde ik graag journalist worden. Ik ging geschiedenis studeren in Utrecht. (“journalistiek is de geschiedenis van de dag.”) Ik kwam uiteindelijk terecht bij RTV Utrecht waar ik 10 jaar lang het nieuws op televisie presenteerde.

Maar het begon te kriebelen. Ik was er een kei in om het verhaal van anderen eruit te krijgen. Maar wat was eigenlijk mijn eigen verhaal? Wat had ik te melden en waar stond ik zelf voor? Iedereen heeft een verhaal, behalve ik. Dacht ik.

"If you're not making bloopers,
you are not learning."

Ik gooide het roer om

Toen ik moeder werd in 2014 van zoontje Rijck gooide ik het roer om. Ik ging in de leer bij coaches en zag overal prachtige vrouwelijke ondernemers met een uniek verhaal. Alleen, ze durfden het vaak niet of nauwelijks te vertellen. Te vaak zag ik bescheidenheid en angst om de rol als deskundige te pakken. En wat kost het moeite om kernachtig te vertellen wat ze doen en wie ze zijn.

En ik? Ik vond zelf dat ik geen verhaal had, maar was niet bang om mezelf te presenteren. 1 + 1 = 3.

Het is nu mijn missie om vrouwen bewust te maken van hun eigen krachtige verhaal. Ik help jou de woorden te vinden, die bij jou passen, en ze met zelfvertrouwen te presenteren. Ik help je liefdevol over de drempel om zelf je podium te pakken. Nieuwsgierig? Schrijf je in voor mijn gratis presentatietips hierboven of klik op de button hieronder hoe ik je nog meer kan helpen.

Hier ga je geen spijt van krijgen!

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches