Mijn man en ik hadden pas zin in een lekkere hamburger. Dus wij uit eten. Ik bestel een whopping burger met blauwe kaas erop, allemaal toeters en bellen. Het gevaarte komt op tafel.

Die burger is zo dik dat ik denk, weet je wat? Ik snijd het vlees even doormidden, dan beleg ik mijn beide broodjes! Ik leg de schijf op zijn kant, maar voor ik het weet, schiet ik uit, rolt de burger van mijn bord, over de tafel op de grond en zo de halve zaak door. Met mij erachteraan!

Foutje bedankt! #awkward! Maar je begrijpt, nu vinden wij thuis dit alsnog héél grappig!

Zo werkt het ook in je presentatie. Het liefst wil je helemaal picture perfect voor de dag verschijnen en niet dom overkomen/met een stuk spinazie tussen je tanden zitten/ je verspreken. Als je zelf een blunder maakt, kun je wel door de grond zakken. Maar als je het even laat bezinken en niet zo hard meer voor jezelf bent, zit er ook veel schoonheid in deze pure momenten.
En ook niet onbelangrijk, voor het publiek is het smullen geblazen! Denk aan de bloopers aan het einde van de film, waar je graag nog even voor in de bios blijft zitten.

Daarom in Pak je Podium TV deze week: koester je bloopers! Met uiteraard wat onvervalst bloopermateriaal uit mijn televisietijd als bonus. 😉

Als jij er klaar voor bent om echt te presenteren als jezelf, als in: met jouw eigenzinnigheid, slimheid en schoonheid. Dan ben ik er ook klaar voor om met jou te bouwen aan je verhaal, je ervaring als spreker, je eigen videoserie en expertstatus. Doe je mee aan het Pak je Podium Programma? Check evabrouwer.tv/pakjepodium

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest

Shares