Inspiratie, nieuws en verhalen

Blogs van Eva Brouwer

Gratis
presentatietips?​​​​

Blogs

Pak Je Podium TV 90: Zo maak je een goede kop!

Zeg eens eerlijk, blijf je hangen bij dit bericht omdat er SEKSEN in de kop staat? Natuurlijk, seks sells! Dat weten we, maar er is nóg een reden waarom deze kop je aandacht trok. En die tip kreeg ik van the one and only Maarten Steendam! Hij is...

Lees meer

Pak Je Podium TV 89: Dit is waarom je moet lummelen

De volgende video die je gaat zien, maakte ik in mijn pyjama. Niet wetende dat quarantainetijd eraan kwam! In het begin van deze afgelopen bizarre weken liep ik overdag in mijn pyjama rond te schuifelen. Inmiddels zit ik ook úren achter mijn scherm in een klein rotstudeerkamertje. En heb ik mezelf weer gefatsoeneerd. 😉

Ik maakte deze video over het nut van lummelen. Ik vroeg me af of het nog wel relevant was, maar misschien is het nut juist groter dan ooit. Want in deze dagen lopen al je rollen van werk en privé meer door elkaar. Dus is het des te belangrijk dat je ook momenten voor jezelf prikt en even oplaadt.

Lukt jou dat? Tussen homeschooling en thuissporten in? 😉 Laat het weten in de comments!

Voor nu, bekijk de nieuwste aflevering over het nut van lummelen en zie dit gelijk als je eerste lummelmoment van de dag! (Inclusief cameo appearance van mijn zoontje Rijck!)

Lees meer

Pak Je Podium TV 88: Tips voor solliciteren

In deze tijd is het misschien wel meer nodig om jezelf te kunnen verkopen dan ooit tevoren. Inkomstenbronnen zijn weggevallen en we moeten misschien op zoek naar een (nieuwe) baan en anders wel nieuwe opdrachtgevers! Dus wat moet je doen als je gaat...

Lees meer

Pak Je Podium TV 87: Leestip The artist’s way Julia Cameron

Mijn leven is compleet veranderd.

There I said it. Ik lees heel veel boeken over persoonlijke ontwikkeling, maar dit is by far het meest invloedrijke boek dat ik ooit heb gelezen. Benieuwd? Misschien had je het al gezien op mijn socials omdat ik het van de daken schreeuw, maar ik ben zó dankbaar voor het boek…. The Artist’s way van Julia Cameron.

Ken jij het? Laat het me weten in de comments! Ken je het niet? Bekijk in de nieuwste aflevering van Pak je Podium TV waarom ik dit boek zo inspirerend vind en hoe Trijntje Oosterhuis ineens op mijn pad kwam!

Lees meer

Pak Je Podium TV 83 Leren presenteren van Netflix Queer Eye

Heb jij de serie Queer Eye al gezien op Netflix? Zet YASSS in de comments!

Deze serie is echt zó’n aanrader! 5 homo’s die elke week iemand door de metamorfose halen? Klinkt als AVRO Servicesalon 2.0, maar het is echt geweldig. Voor mij is dit de nieuwe manier van presenteren, entertaining, met diepgang én lots of personality! Ook wat voor jou! 😉
Check mijn presentatietips uit de serie in de nieuwste aflevering van Pak je Podium TV

Lees meer

Pak Je Podium TV 82: De kracht van herhaling

De kracht van herhaling. Die kan ik niet genoeg benadrukken, dus ik herhaal: de kracht van herhaling!
Regelmatig praat ik met klanten over boeiende content. Vaak hoor ik dat ze al eens iets in een blog hebben geschreven. Maar die blog zit ergens verstopt op een website en niemand heeft die gelezen, laat staan onthouden!
Je mag jouw expertise en de oplossingen die je biedt voor anderen veel vaker onderstrepen. Dat kan met dezelfde boodschap, maar vaak net even anders verpakt. Bijvoorbeeld in de vorm (video/audio/tekst bijv.) maar ook met een andere anekdote als illustratie.
Het hoeft niet iedere keer helemaal vers. Wat dacht je van deze? Pak je Podium! 😉
Meer tips over pakkende content zie je in de nieuwste Pak je Podium TV!

Lees meer
   

Pin It on Pinterest