Inspiratie, nieuws en verhalen

Blogs van Eva Brouwer
Gratis presentatietips?

Blogs

Pak je Podium TV 14 Not giving a f*ck

Hoe zorg je ervoor dat je je geen loser voelt, die zijn doelen niet behaalt?
Deze aflevering gaat over het boek van Mark Manson, getiteld ‘De edele kunst van not giving a f*ck’.
Ik vond het een heel inspirerend boek, en totaal anders dan de standaard zelfhulp-boeken. In deze nieuwe aflevering drie tips uit het boek, waar je zeker wat aan hebt!

Lees meer

Pak je Podium TV 13 Hoe begin je?

Hoe begin je een presentatie? Je hebt maar een kans om een eerste indruk te maken. Helaas gaat dat veel te vaak mis, en beginnen we met open deuren, ruis op de lijn en saaie beleefdheden. In deze video mijn tips om iedereen meteen bij de strot te grijpen!

Lees meer

Pak je Podium TV 12 Leg dierbare momenten vast

Ik hoorde onlangs een verhaal van een vrouw, wier man plotseling was overleden. Ze ging op zoek naar foto’s van haar gezin, maar ze ontdekte dat de meest recente foto alweer twee jaar oud was! Daarom is het zo belangrijk dat je jezelf niet altijd achter die camera blijft verschuilen. Bekijk in deze aflevering van Pak je Podium TV mijn advies!

Lees meer

Pak je Podium TV 11 Leren Presenteren van het CIRCUS

Het circus is voor mij de perfecte metafoor om je podium te pakken. Je stapt letterlijk uit de coulissen, in de spotlight. En het circus trekt zich er niks van aan ‘hoe het hoort’. In de nieuwste aflevering van Pak je Podium TV geef ik je 3 tips uit het circus, waarmee jij je presentatie kunt verbeteren

Lees meer

Pak je Podium TV 10 De kracht van LIVE!

Hoe zou het zijn als ik nu naast je zou zitten? Dan zouden we een gesprek hebben, elkaar leren kennen, en van te voren niet precies weten hoe de ontmoeting verloopt. Dat is het spannende en het mooie van live presenteren. In deze aflevering van Pak je Podium TV tips hoe je zelf het beste live kunt gaan!

Lees meer

Pak je Podium TV 6 Hoe sta je leuk op de foto?

De zomer is begonnen, de tijd van de vakantiekiekjes! Maar hoe zorg je ervoor dat je nu leuk op de foto staat? Pak jij je podium voor de camera, zodat je mooi fotomateriaal van jezelf hebt om jezelf te presenteren met verve? 😉

Lees meer