“Wat moet ik er mee? Ik snap het eigenlijk niet zo goed.”

Aan het woord is één van mijn klanten die eigenlijk niet zo goed begrijpt wat ze met LinkedIn moet. Ze post wel eens wat, maar het levert weinig op.

Als ik op haar verzoek een kijkje neem, zie ik dat haar foto wel een opfrisser kan gebruiker. Ook is de informatie achterhaald en incompleet, maar belangrijker nog: ze mist kansen om in contact te komen met haar klanten en doelgroep!

Terwijl LinkedIn bij uitstek een prachtige plek is om je podium te pakken. Ik haal er zelf veel interessante contacten uit, die mij voorbij zien komen via via en me een privébericht of mail sturen.

Hup, ga ermee aan de slag, want hier is het nog ontspannen om lekker te oefenen met het aanscherpen van je boodschap en presentatie in vergelijking met een “écht” podium. 😉

Check deze tips over jezelf presenteren op LinkedIn in de nieuwste aflevering van Pak je Podium TV. Zelfs kleine dingen maken een verschil!

Niet om je te ontmoedigen, maar… dit is slechts een klein deel wat je kunt doen om de ambassadeur te zijn van je eigen bedrijf of vakgebied.

Ken en vertel jij jouw eigen verhaal? Weet je dat zakelijk in te zetten? Kun je je bezwaren doorbreken? (“Ik ga echt niks posten, want dan zien mijn (oud)collega’s dat!”) Weet je wat jouw stijl en personal brand is? Verkoop je je product? Voor een goede prijs? En pák je dat podium? Als expert, thought leader en spreker?

Ik weet dat je impact wil maken, omdat je iets belangrijks te doen hebt. Maar dat je daar ook wat hobbels voor over moet. Dat snap ik. Ik heb zelf ook heel wat bergen beklommen! 😉

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben benieuwd wat je hiervan vindt: pakjepodium.nl

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest