Pak je Podium TV 157: Wil jij dat jouw verhaal echt overkomt??

Thumbnail pjptv 257 Wil jij dat jouw verhaal echt overkomt??

September 2016. Ik sta in de coulissen van een groot event, waar ik zojuist de laatste spreker heb aangekondigd. Hij neemt de zaal mee in zijn verhaal, ze liggen in een deuk en uiteindelijk schiet hij zijn eigen confettikanon af! Wat?? Op dat moment beleef ik mijn “NS-moment”: Op een dag weet je het, je wordt… spreker!

Dat was geen gemakkelijker reis, zoals je ziet in deze video.

Maar ik ben er trots op dat ik heb doorgezet en dat ik vorig jaar tussen de grootste sprekers van Nederland op het podium stond. En nu is het tijd voor een volgende stap: mijn eigen seminar! Het gaat niet alleen over presenteren. Nee, dat is slechts een middel. Het gaat ook niet over het fysieke podium. Nee, want elke dag is een podium.

Het is mijn missie om te zorgen dat JOUW missie sneller succesvol wordt. Jij zet je in om het leven van anderen mooier, makkelijker of beter te maken. Of dat nou is met zorg, coaching, ICT, projectmanagement, events, marketing, beauty: you name it!

Daarom ben ik supertrots dat ik DE IMPACTVERSNELLER ga doen. En ik hoop van harte dat jij er ook bij bent. De early early bird is nu superaantrekkelijk en als jij bij de eerste 20 deelnemers hoort, krijg je ook mijn carddeck CADEAU!

Kijk snel hier www.evabrouwer.tv/impactversneller om jouw plek definitief te maken.

Zie ik je daar?

PS: Ken je iemand voor wie dit ook leuk is? Die ook belangrijk werk te doen heeft, dat meer mensen mogen weten? Kom dan samen, dan heb je ook een buddy om je scherp te houden! Deel www.evabrouwer.tv/impactversneller

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren!

“Tsja, je bent toch bang niet serieus genomen te worden.” Aan het woord is een deelnemer van een training voor het bedrijfsleven. Deze manager heeft een missie om zijn organisatie beter te maken, maar merkt dat het lastig is om te ontsnappen aan jargonwoorden. “Je neemt toch een rol aan, zoals je dénkt dat je

Lees verder »
Thumbnail pjptv 160 Janneke Jager over presenteren met humor

Pak je Podium TV 160: Zo krijg je meer humor in je presentatie

Je wilt: indruk maken, verandering teweegbrengen, mensen laten lachen, als expert gezien worden, groeien in je werk, meer klanten, begrijpelijk overkomen, een geweldige uitstraling hebben. Wat je doet in de praktijk: veel jargon gebruiken, niet lachen, geen oogcontact maken, pleasen (want misschien stoot je wel iemand voor het hoofd), deftig praten anders nemen ze je

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches