Pak je Podium TV 157: Wil jij dat jouw verhaal echt overkomt??

Thumbnail pjptv 257 Wil jij dat jouw verhaal echt overkomt??

September 2016. Ik sta in de coulissen van een groot event, waar ik zojuist de laatste spreker heb aangekondigd. Hij neemt de zaal mee in zijn verhaal, ze liggen in een deuk en uiteindelijk schiet hij zijn eigen confettikanon af! Wat?? Op dat moment beleef ik mijn “NS-moment”: Op een dag weet je het, je wordt… spreker!

Dat was geen gemakkelijker reis, zoals je ziet in deze video.

Maar ik ben er trots op dat ik heb doorgezet en dat ik vorig jaar tussen de grootste sprekers van Nederland op het podium stond. En nu is het tijd voor een volgende stap: mijn eigen seminar! Het gaat niet alleen over presenteren. Nee, dat is slechts een middel. Het gaat ook niet over het fysieke podium. Nee, want elke dag is een podium.

Het is mijn missie om te zorgen dat JOUW missie sneller succesvol wordt. Jij zet je in om het leven van anderen mooier, makkelijker of beter te maken. Of dat nou is met zorg, coaching, ICT, projectmanagement, events, marketing, beauty: you name it!

Daarom ben ik supertrots dat ik DE IMPACTVERSNELLER ga doen. En ik hoop van harte dat jij er ook bij bent. De early early bird is nu superaantrekkelijk en als jij bij de eerste 20 deelnemers hoort, krijg je ook mijn carddeck CADEAU!

Kijk snel hier www.evabrouwer.tv/impactversneller om jouw plek definitief te maken.

Zie ik je daar?

PS: Ken je iemand voor wie dit ook leuk is? Die ook belangrijk werk te doen heeft, dat meer mensen mogen weten? Kom dan samen, dan heb je ook een buddy om je scherp te houden! Deel www.evabrouwer.tv/impactversneller

Ook interessant om te lezen

PJPTV 180 22mrt Door are open

Pak je Podium TV 180: Zet 31 mei vast in je agenda!!

Heb jij weleens ergens naartoe gewerkt wat voor jou heel belangrijk was?Een event, een retreat? Een groot project op je werk? Misschien heb je wel een boek geschreven, of was je maanden bezig met een scriptie! En dan kom je uit je ei.Dan denk je dat IEDEREEN weet waar jij mee bezig bent. Dat is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Kom op 31 mei 2023 naar 'De Impactversneller'!

nu met Early Bird prijs van 247,- ex btw.

Eva Brouwer impactversneller
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches