Pak je Podium TV 156: Lees dit als jij meerdere rollen hebt en één helder verhaal wilt

Thumbnail pjptv 156 Lees dit als jij meerdere rollen hebt en één helder verhaal wilt

Heb jij meerdere rollen? Ben je ondernemer én in loondienst, of heb je twee bedrijven of passies die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben? Geloof me: toch kun je één helder verhaal vertellen, waar alle elementen in samenkomen. Maar heel veel van mijn klanten worstelen hiermee.

Neem trouwambtenaar en relatiecoach Maddy Schoonjans. Trouwen en een relatie onderhouden hebben zeker met elkaar te maken, maar toch vond Maddy het lastig om dat duidelijk te vertellen. Ze deelde vooral trouwinspiratie, maar vond het moeilijker zichzelf te positioneren als relatiecoach. 

En dat terwijl ze al 15 jaar ervaring heeft, met een eigen methodiek en zelf de beste ervaringsdeskundige is op het gebied van liefde vinden en verliezen!

In deze video maak je kennis met Maddy vóór haar deelname aan het Pak je Podium Programma. Ze had al JA gezegd, maar we waren nog niet begonnen. Ik wil graag dat je deze video en kijkt en zelf ziet wat de worsteling is van Maddy. Herkenbaar voor jou? 

Je begrijpt dat ik megatrots ben dat Maddy nu klaar is om haar nieuwe verhaal te presenteren tijdens het Pak je Podium Event op 10 april. Je weet niet wat je meemaakt, qua storytelling, emotie en humor. Zo knap! En dat geldt uiteraard ook voor sprekers Marieke van Lierop, Petra Vos en Raimke Groothuizen.

Ik hoop van harte dat je bij dit te gekke online event bent, omdat je zelf ook gaat leren hoeveel duidelijker en boeiender je jouw ervaring en kennis kunt uitleggen! Hou op met eindeloos finetunen aan de achterkant en besteed aandacht aan de voorkant. Als niemand weet of snapt wat je doet, kunnen ze je ook niet vinden!

Het Pak je Podium Event is online en geheel kosteloos met als bonus een digitale goodiebag. Schrijf je snel in via www.evabrouwer.tv/event.

Pak zelf daar ook je Podium!

Liefs Eva

PS: het is trouwens ook de LAATSTE in zijn soort, dus profiteer ervan nu het nog kan. Jij krijgt de kans om on the spot door mij gecoacht te worden! Grijp die! www.evabrouwer.tv/event

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren!

“Tsja, je bent toch bang niet serieus genomen te worden.” Aan het woord is een deelnemer van een training voor het bedrijfsleven. Deze manager heeft een missie om zijn organisatie beter te maken, maar merkt dat het lastig is om te ontsnappen aan jargonwoorden. “Je neemt toch een rol aan, zoals je dénkt dat je

Lees verder »
Thumbnail pjptv 160 Janneke Jager over presenteren met humor

Pak je Podium TV 160: Zo krijg je meer humor in je presentatie

Je wilt: indruk maken, verandering teweegbrengen, mensen laten lachen, als expert gezien worden, groeien in je werk, meer klanten, begrijpelijk overkomen, een geweldige uitstraling hebben. Wat je doet in de praktijk: veel jargon gebruiken, niet lachen, geen oogcontact maken, pleasen (want misschien stoot je wel iemand voor het hoofd), deftig praten anders nemen ze je

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches