Pak je Podium TV 155: Zo steek jij boven de rest uit

Interview high end businesscoach Suz van Schaik

“Zonder zichtbaarheid, geen positionering”

Aan het woord is high end business coach Suz van Schaik. Onlangs presenteerde ik haar event en ik genoot ervan hoe zij zich neerzet. Oftewel: hoe zij zich positioneert.

Je positionering is hoe jij je onderscheidt van de rest. Wat is jouw visie op je onderwerp? Waar spreek je je over uit? En welke belofte kun je doen?

Hoe exclusiever je jezelf positioneert, hoe meer ‘high end’, zoals Suz dat noemt. Achter de schermen tijdens de visagie vroeg ik haar hoe belangrijk het podium pakken voor haar is en waarom dat ook voor jou top werkt:

Ook als je geen ondernemer bent of de hoogste prijzen vraagt is het toch de moeite waard om na te denken wat jou anders maakt dan de rest. Wat is jouw kijk op je vakgebied? Wat zou je het liefst bij anderen in hun oren willen knopen?

Gebruik die boodschap bij je podium pakken!

Kan je wel wat hulp gebruiken bij jouw eigen boodschap? Doe dan op 10 april mee aan het Pak je Podium Event. Het is online en geheel kosteloos. En trouwens ook de LAATSTE in zijn soort, dus profiteer ervan nu het nog kan. Jij krijgt de kans om on the spot door mij gecoacht te worden! Als dat geen high end kans is.

Schrijf je snel in via www.evabrouwer.tv/event

Liefs Eva

PS: als je je inschrijft ontvang je ook de digitale goodiebag! Klik snel op www.evabrouwer.tv/event

Ook interessant om te lezen

PJPTV 180 22mrt Door are open

Pak je Podium TV 180: Zet 31 mei vast in je agenda!!

Heb jij weleens ergens naartoe gewerkt wat voor jou heel belangrijk was?Een event, een retreat? Een groot project op je werk? Misschien heb je wel een boek geschreven, of was je maanden bezig met een scriptie! En dan kom je uit je ei.Dan denk je dat IEDEREEN weet waar jij mee bezig bent. Dat is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Kom op 31 mei 2023 naar 'De Impactversneller'!

nu met Early Bird prijs van 247,- ex btw.

Eva Brouwer impactversneller
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches