Pak je Podium TV 154: Dit is de meest gestelde vraag die ik krijg

Thumbnail wat is jouw personal brand pjptv 154

Wat is het verhaal van mijn rode haar? Dat wordt me eigenlijk het meest gevraagd tijdens interviews. Waarom kies ik zo nadrukkelijk voor kleur en wat heeft dat te maken met mijn personal brand?

Onlangs had ik een interview met personal branding stylist Henriette Visser, tevens oud-deelnemer van het Pak je Podium Programma. Omdat zij image coach is en verstand heeft van kleur en je imago, vroeg zij door op dit thema. In deze nieuwe aflevering van Pak je Podium TV leg ik het verhaal van mijn rode haar uit en wat jij hiervan kunt gebruiken voor jouw eigen merk!

Wat mijn Pak je Podium-deelnemers leren is niet alleen presentatietechnieken uit een boekje, ik kijk ook heel persoonlijk naar je eigen verhaal en welke elementen je innerlijk en uiterlijk kunt uitdragen. 

Benieuwd naar wat jouw haakje is en wat ik voor jou kan betekenen? Maak een afspraak via www.evabrouwer.tv/gesprek !

Liefs Eva

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »
Guggenheim Museum inspiratie pjpjtv 167

Pak je Podium TV 167: Hoe kun je ZOIETS bedenken???

Stel je voor: een glimmende hypermoderne kathedraal voor kunst, met titanium platen die in de felle zon blinken. De eerste keer dat je oog in oog staat met het Guggenheim Museum in Bilbao weet je niet wat je ziet. Een gebouw dat lijkt alsof het van losse panelen en golvende wanden aan elkaar hangt en

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches