Pak je Podium TV 153: Zo kan het thuiswerken een stuk beter!

Zo kan het thuiswerken een stuk beter!

Werk jij thuis of ga je ook weer naar kantoor? En werk je wel eens echt hybride? 

De afgelopen maanden hebben we veel thuisgewerkt, maar is dat ook hybride? Volgens CEO van Communicativ Eric Hartsink, gespecialiseerd in Teams-oplossingen om zowel op afstand als op kantoor te werken, is het knap lastig om dat echt gelijkwaardig te doen.

Vaak ligt de focus op kantoor en bungelt de persoon op de laptop er een beetje bij. Maar de persoon op afstand heeft zelf ook een verantwoordelijkheid! Want hoe zorg je ervoor dat jij beter te horen bent? Dat heeft met techniek te maken, maar zeker ook met jouw presentatie!

Bekijk de tips in de nieuwste aflevering van Pak je Podium TV! Check ‘m hier:

Wat is jouw ervaring met hybride werken en hoe zou het beter kunnen? Ik ben  benieuwd naar je reactie! En leuk als je de video op YouTube wil liken en jezelf wil abonneren!

Liefs Eva

PS: Goed overkomen heeft niks met presentatietalent te maken, er zijn ook gewoon trucs die je kunt inzetten!! Echt een must voor deze tijd! 

Wil je hier gelijk mee aan de slag? Check dan mijn online training ‘Online presenteren’! www.evabrouwer.tv/onlinepresenteren.

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »
Guggenheim Museum inspiratie pjpjtv 167

Pak je Podium TV 167: Hoe kun je ZOIETS bedenken???

Stel je voor: een glimmende hypermoderne kathedraal voor kunst, met titanium platen die in de felle zon blinken. De eerste keer dat je oog in oog staat met het Guggenheim Museum in Bilbao weet je niet wat je ziet. Een gebouw dat lijkt alsof het van losse panelen en golvende wanden aan elkaar hangt en

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches