Pak je Podium TV 152: Zo ben je echt jezelf op het Podium!

Zo ben je echt jezelf op het Podium pjptv152

Hoe ben je helemaal jezelf op het podium? En hoe kun je tegelijkertijd sprekerstechnieken toepassen?

Ik interviewde onlangs Nederlands best beoordeelde spreker Remco Claassen, ter gelegenheid van de nieuwe uitgave van zijn bestseller over spreektechnieken ‘Verbaal Meesterschap’.

Eind vorig jaar deelde ik het podium met Remco Claassen tijdens het Cialdini-event van DENK producties. Het viel me op hoe heerlijk zichzelf Remco Claassen was on stage, inclusief het delen van grove grappen en eigen onzekerheden. Wat is daar het geheim van?

Bekijk de nieuwe aflevering van Pak je Podium TV en ontdek:
– Wat echt jezelf zijn eigenlijk is en hoe je dat meer kunt voelen in een onnatuurlijke situatie
– Waar Remco zelf tegenaan loopt als het gaat om zichzelf zijn.
– Hoe jij dichterbij jezelf kunt komen en hoe je dat laat zien als je je podium pakt. 

Het boek van Remco is een absolute aanrader als het gaat om sprekerstechnieken! Kun je zelf wel wat hulp gebruiken bij WAT je dan gaat zeggen? 

PS: Ben jij juist klaar om jouw presenteren naar de next level te tillen als presentator, moderator of dagvoorzitter? Daar heb ik ook een gaaf programma voor! Check it out! www.evabrouwer.tv/presenteer-als-een-pro

Ook interessant om te lezen

Zo werkt jouw situatie thuis als kind nog door…

Dikke wolken sigarenrook drijven voorbij. Mozart komt uit de grote houten speakers. Mijn opa zit in driedelig pak in zijn eigen stoel, waar niemand anders durft te zitten. Hij houdt een monoloog. Ik ben klein en heb geen idee waar het over gaat, maar ben wel onder de indruk. Ik kijk naar zijn witte achterovergekamde

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Download gratis de minitraining 'Pak de R.E.G.I.E'

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt ook wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders