Pak je Podium TV 151: Na het zien van deze video is je mimiek nooit meer hetzelfde

Thumbnail PJPTV 151: Na het zien van deze video is je mimiek nooit meer hetzelfde

Onlangs stond ik op het podium tijdens het event van DENK Producties naast de beroemde gedragswetenschapper Robert Cialdini. Hij is de expert op het gebied van Invloed. Hoe krijg je dat?

Je wil een autoriteit zijn EN sympathiek overkomen. Maar hoe doe je dat in je presentatie? Als presentatie expert deelde ik over de nummer 1 fout bij online bijeenkomsten en hoe jij die kunt voorkomen! Check het nu in de nieuwe Pak je Podium TV!

Wil je dat ik bij jouw event of organisatie een talk of masterclass kom geven? Mail naar info@evabrouwer.tv en informeer naar de mogelijkheden!

PS: Direct je online presentatie verbeteren? Begin dan hier mee: www.evabrouwer.tv/onlinepresenteren

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »
Guggenheim Museum inspiratie pjpjtv 167

Pak je Podium TV 167: Hoe kun je ZOIETS bedenken???

Stel je voor: een glimmende hypermoderne kathedraal voor kunst, met titanium platen die in de felle zon blinken. De eerste keer dat je oog in oog staat met het Guggenheim Museum in Bilbao weet je niet wat je ziet. Een gebouw dat lijkt alsof het van losse panelen en golvende wanden aan elkaar hangt en

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches