Pak je Podium TV 150: Bij deze wereldberoemde speech moet ik steeds huilen!

Waarom deze speech zo sensationeel is pjptv150

Hoe vaak komt het voor dat jij een Oscar in ontvangst neemt?
Ook al heb je geen Hollywood of Binnenhof-ambities, toch kunnen we wat leren van de speeches van de allergrootsten der aarden.

In deze aflevering van Pak je Podium TV analyseer ik mijn all time favorite speech voor je. Die van Oprah Winfrey tijdens de Grammy’s van 2018. Een wereldberoemde speech, waarna het meest gehoorde comment was “Oprah for President!”

Maar wat maakt dit tot de sen-sa-ti-o-ne-le speech die het is? En wat kunnen wij ervan leren voor onze nuchtere Hollandse boerenklei-presentaties? Ik ga in op de vorm, structuur, stem, en opbouw en laat ook mijn inner-historic er even op los.

Check ‘m hier:

Wil je de aflevering liever luisteren?

Dat kan hier of zoek op “Pak je Podium Podcast” in je podcast-app. (We gaan dit weer optuigen!) otre Podium! 

Laat me weten wat je ervan vindt en wil jij de presentatie van je leven geven en ‘to speak your truth’ zoals Oprah zegt? Neem dan contact met me op via www.evabrouwer.tv/gesprek.

Liefs Eva

Ook interessant om te lezen

Zo werkt jouw situatie thuis als kind nog door…

Dikke wolken sigarenrook drijven voorbij. Mozart komt uit de grote houten speakers. Mijn opa zit in driedelig pak in zijn eigen stoel, waar niemand anders durft te zitten. Hij houdt een monoloog. Ik ben klein en heb geen idee waar het over gaat, maar ben wel onder de indruk. Ik kijk naar zijn witte achterovergekamde

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Download gratis de minitraining 'Pak de R.E.G.I.E'

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt ook wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders