Pak je Podium TV 150: Bij deze wereldberoemde speech moet ik steeds huilen!

Waarom deze speech zo sensationeel is pjptv150

Hoe vaak komt het voor dat jij een Oscar in ontvangst neemt?
Ook al heb je geen Hollywood of Binnenhof-ambities, toch kunnen we wat leren van de speeches van de allergrootsten der aarden.

In deze aflevering van Pak je Podium TV analyseer ik mijn all time favorite speech voor je. Die van Oprah Winfrey tijdens de Grammy’s van 2018. Een wereldberoemde speech, waarna het meest gehoorde comment was “Oprah for President!”

Maar wat maakt dit tot de sen-sa-ti-o-ne-le speech die het is? En wat kunnen wij ervan leren voor onze nuchtere Hollandse boerenklei-presentaties? Ik ga in op de vorm, structuur, stem, en opbouw en laat ook mijn inner-historic er even op los.

Check ‘m hier:

Wil je de aflevering liever luisteren?

Dat kan hier of zoek op “Pak je Podium Podcast” in je podcast-app. (We gaan dit weer optuigen!) otre Podium! 

Laat me weten wat je ervan vindt en wil jij de presentatie van je leven geven en ‘to speak your truth’ zoals Oprah zegt? Neem dan contact met me op via www.evabrouwer.tv/gesprek.

Liefs Eva

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »
Guggenheim Museum inspiratie pjpjtv 167

Pak je Podium TV 167: Hoe kun je ZOIETS bedenken???

Stel je voor: een glimmende hypermoderne kathedraal voor kunst, met titanium platen die in de felle zon blinken. De eerste keer dat je oog in oog staat met het Guggenheim Museum in Bilbao weet je niet wat je ziet. Een gebouw dat lijkt alsof het van losse panelen en golvende wanden aan elkaar hangt en

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches