Pak je Podium TV 149: Wat jij kunt leren van de prachtige VOGUE!

Pjptv Zoek jouw geschiedenis!

Heerlijk om af en toe door een schitterend modemagazine te bladeren en jezelf front row te wanen bij de Paris Fashion Week! 

Wat je misschien niet weet is dat ik zelf ben afgestudeerd op modegeschiedenis. Dus toen er in Parijs een tentoonstelling was over 100 jaar Vogue, stond ik natuurlijk in de rij!

Het ging natuurlijk over prachtige foto’s, couturestukken en knappe modellen, maar voor mij ging het ook over geschiedenis. En die hebben we allemaal! JIJ ook!

Ik heb 3 lessen voor je uit deze tentoonstelling gehaald, over hoe JIJ je eigen geschiedenis meer kunt gebruiken in je communicatie, HOE je dat dan doet en hoe je zelf de hoofdredacteur kunt zijn van je merk! Bekijk ‘m hier:

Beaucoup de plaisir! Prenez votre Podium!

Liefs Eva 

PS: Wist je dat ik ook in organisaties trainingen en masterclasses geef of kom spreken? Misschien heeft jouw bedrijf wel een leuk event binnenkort! Ik kom graag langs, live of onlive! Wie weet tot ziens in jouw organisatie!

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »
Guggenheim Museum inspiratie pjpjtv 167

Pak je Podium TV 167: Hoe kun je ZOIETS bedenken???

Stel je voor: een glimmende hypermoderne kathedraal voor kunst, met titanium platen die in de felle zon blinken. De eerste keer dat je oog in oog staat met het Guggenheim Museum in Bilbao weet je niet wat je ziet. Een gebouw dat lijkt alsof het van losse panelen en golvende wanden aan elkaar hangt en

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches