Pak je Podium TV 158: Zo komt werk en privé beter samen

Thumbnail pjptv 158Jij smaakt naar meer!

Waar hou jij van? Wat komt er als eerste in je op?

De geur van vers gemaaid gras? Je lievelingsmuziek? Een cocktail drinken aan zee? Vrijheid voelen op een festival, bakken of liever BBQ’en? In deze Pak je Podium TV ontdek je hoe je meest persoonlijke liefhebberij een enorm positieve impact kan hebben op je carrière!

Mijn passie is kunst kijken en verzamelen. Aan het begin van het jaar kreeg ik ineens de zin in mijn hoofd “Be a work of Art!” Ik dacht, als ik er zo van houd, hoe kan ik het dan nog meer in mijn leven toelaten? Niet alleen privé, maar ook in mijn werk?

Leuk werk hebben is een ding, maar hoe zorg je dat je echt op jouw voorwaarden werkt en dat jouw bedrijf of loopbaan ook jouw persoonlijkheid weerspiegelt?


Veel mensen hebben een werk en een privé, maar die dingen mogen meer in elkaar overlopen. Minder rollen om te spelen, meer gelegenheid om jezelf te zijn, om je te onderscheiden en om meer plezier te maken!

Bekijk hier hoe een croissantje in Parijs tot een verandering in mijn business leidde en hoe dit voor jou kan werken:

Ik ben benieuwd, wat zou jouw concrete intentie zijn? Leuk als je me dat wil mailen!

Weet je? Het is mijn doel om jou nog meer te laten overtuigen als de expert van jouw vakgebied. Als ondernemer of in de vervolgstap in je carrière. Daarvoor hoef je je niet een rol aan te meten, maar mag je nog dichter bij jezelf komen.

  • In de woorden die je zegt. Zijn die duidelijk genoeg?
  • In de verhalen die je gebruikt. Zijn die herkenbaar? 
  • HOE je het vertelt, qua stem, houding en met flair en interactie. Niet meer zenden, maar zinderen!
  • En loskomend van oude overtuigingen die jou verhinderen om jezelf echt goed neer te zetten. Bescheidenheid dient ons niet langer! Elke dag is een podium!

Dat neem je concreet mee van het eendaagse transformerende seminar DE IMPACTVERSNELLER op 17 juni a.s. in Amsterdam. Ook geschikt als teamuitje voor jouw collega’s of organisatie!

Kijk snel HIER, want de early bird prijs geldt nu!

Liefs Eva

PS: Ken je ook iemand voor wie DE IMPACTVERSNELLER de moeite waard is? Deel dan gerust deze link: www.evabrouwer.tv/impactversneller

Ik zie je graag op 17 juni!

Ook interessant om te lezen

PJPTV 180 22mrt Door are open

Pak je Podium TV 180: Zet 31 mei vast in je agenda!!

Heb jij weleens ergens naartoe gewerkt wat voor jou heel belangrijk was?Een event, een retreat? Een groot project op je werk? Misschien heb je wel een boek geschreven, of was je maanden bezig met een scriptie! En dan kom je uit je ei.Dan denk je dat IEDEREEN weet waar jij mee bezig bent. Dat is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Kom op 31 mei 2023 naar 'De Impactversneller'!

nu met Early Bird prijs van 247,- ex btw.

Eva Brouwer impactversneller
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches