Pak je Podium TV 159: Zo kun je je boodschap haarscherp vertellen

Pak je Podium TV 159: Zo kun je je boodschap haarscherp vertellen

Thumbnail pjptv 159 Zo bereik je het moeilijkste publiek!

Fijne Koningsdag! De ultieme dag voor spelenderwijs ondernemen. Want je ziet dat in heel Nederland juist kinderen op allerlei creatieve manieren geld verdienen. Van koekjes bakken tot vioolspelen. En juist die kinderlijke eenvoudigheid kun je ook toepassen bij het vertellen je boodschap.

Wij hebben geleerd het super ingewikkeld te maken. Maar… WHY? Vaak om ook een hoop te verbloemen. Of omdat we ergens niet helemaal van overtuigd zijn.

Neem even een kijkje naar deze video met een simpele oefening om jouw verhaal en boodschap te vereenvoudigen.

Nu ben ik zelf ook heel erg in touch met mijn innerlijke kind. Maar ook al voel ik me soms 7, er staat toch echt weer een echte grote-mensen-verjaardag voor de deur. 

En je weet ik pak altijd uit met mijn verjaardag. Dus ook dit jaar staat er weer iets leuks te gebeuren. Houd je mailbox dus in de gaten rond 3 mei!!

Liefs Eva

PS: Ben jij bij DE IMPACTVERSNELLER? Hier kun je in een keer je boodschap meer  versimpelen, duidelijker vertellen en meer zichtbaar worden. Een kaartje in de early bird van 247,- bestel je HIER!

Ook deze kaarten zijn beperkt in oplage voordat de prijs weer omhoog gaat, dus als je voelt: ik wil erbij zijn, grijp je kans!! www.evabrouwer.tv/impactversneller

Ook interessant om te lezen

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders