Pak je Podium TV 160: Zo krijg je meer humor in je presentatie

Thumbnail pjptv 160 Janneke Jager over presenteren met humor

Je wilt: indruk maken, verandering teweegbrengen, mensen laten lachen, als expert gezien worden, groeien in je werk, meer klanten, begrijpelijk overkomen, een geweldige uitstraling hebben.

Wat je doet in de praktijk: veel jargon gebruiken, niet lachen, geen oogcontact maken, pleasen (want misschien stoot je wel iemand voor het hoofd), deftig praten anders nemen ze je niet serieus, lang van stof met dito powerpoint (stel je voor dat je iets vergeet!), zenden. Zzzzzzzzzz…

Hoe doorbreek je dat? Met bijvoorbeeld meer humor in onze presentatie, waardoor jij je  impact versnelt. In de nieuwste aflevering van Pak je Podium interview ik cabaretière Janneke Jager hoe jij meer humor in je presentatie krijgt. 

Humor is slechts een manier om je impact te versnellen. En dat is mijn grote wens, zodat jij sneller een verandering bij anderen teweeg brengt.

Kom daarom op 17 juli naar DE IMPACTVERSNELLER. Dit is POKON voor je persoonlijke podium. En er valt heel veel te lachen die dag! 

Check snel www.evabrouwer.tv/impactversneller

Liefs Eva 

PS: als je nu een kaartje koopt, ontvang je tijdelijk een BONUS: de opname van mijn lezing tijdens het event met de wereldberoemde spreker Robert Cialdini. www.evabrouwer.tv/impactversneller

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches