Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren!

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren

“Tsja, je bent toch bang niet serieus genomen te worden.”

Aan het woord is een deelnemer van een training voor het bedrijfsleven. Deze manager heeft een missie om zijn organisatie beter te maken, maar merkt dat het lastig is om te ontsnappen aan jargonwoorden. 

“Je neemt toch een rol aan, zoals je dénkt dat je moet overkomen.”

Allereerst, hoe fijn dat hij hier zo open dit taboe bespreekt. Maar ten tweede…wat DOE je er vervolgens aan?

Enthousiast zijn, verhalen vertellen, lachen en interesse tonen komen elke dag voor bij een normaal gesprek. En zodra het voor ‘het echie’ moet, wordt het supersaai, langdradig en gortdroog.

Bekijk de nieuwe aflevering van Pak je Podium TV met een fragment van mijn lezing bij de beroemde Amerikaanse gedragswetenschapper Robert Cialdini. Hierin leg ik zo kort en simpel mogelijk uit wat er moet gebeuren.

Ik ben op een missie om de sjeu terug te brengen in je podium pakken. En ik zeg TERUGbrengen, want iedereen heeft het al in zich. En élke dag biedt een podium.

Om hier echt stappen mee te maken met de vorm, inhoud en het overwinnen van je overtuigen moet je echt naar DE IMPACTVERSNELLER komen.

Dit is de laatste week van de early bird prijs voor 17 juni. 3/4 van de kaarten is al weg en het wordt echt zó vet! Claim snel je ticket via www.evabrouwer.tv/impactversneller

Wie zie ik daar??

Liefs Eva 

PS: Bestel NU je kaartje en krijg tijdelijk de opname van de héle lezing (30 min) die ik hield bij Cialdini CADEAU! www.evabrouwer.tv/impactversneller 

Ook interessant om te lezen

PJPTV 180 22mrt Door are open

Pak je Podium TV 180: Zet 31 mei vast in je agenda!!

Heb jij weleens ergens naartoe gewerkt wat voor jou heel belangrijk was?Een event, een retreat? Een groot project op je werk? Misschien heb je wel een boek geschreven, of was je maanden bezig met een scriptie! En dan kom je uit je ei.Dan denk je dat IEDEREEN weet waar jij mee bezig bent. Dat is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Kom op 31 mei 2023 naar 'De Impactversneller'!

nu met Early Bird prijs van 247,- ex btw.

Eva Brouwer impactversneller
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches