Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren!

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren

“Tsja, je bent toch bang niet serieus genomen te worden.”

Aan het woord is een deelnemer van een training voor het bedrijfsleven. Deze manager heeft een missie om zijn organisatie beter te maken, maar merkt dat het lastig is om te ontsnappen aan jargonwoorden. 

“Je neemt toch een rol aan, zoals je dénkt dat je moet overkomen.”

Allereerst, hoe fijn dat hij hier zo open dit taboe bespreekt. Maar ten tweede…wat DOE je er vervolgens aan?

Enthousiast zijn, verhalen vertellen, lachen en interesse tonen komen elke dag voor bij een normaal gesprek. En zodra het voor ‘het echie’ moet, wordt het supersaai, langdradig en gortdroog.

Bekijk de nieuwe aflevering van Pak je Podium TV met een fragment van mijn lezing bij de beroemde Amerikaanse gedragswetenschapper Robert Cialdini. Hierin leg ik zo kort en simpel mogelijk uit wat er moet gebeuren.

Ik ben op een missie om de sjeu terug te brengen in je podium pakken. En ik zeg TERUGbrengen, want iedereen heeft het al in zich. En élke dag biedt een podium.

Om hier echt stappen mee te maken met de vorm, inhoud en het overwinnen van je overtuigen moet je echt naar DE IMPACTVERSNELLER komen.

Dit is de laatste week van de early bird prijs voor 17 juni. 3/4 van de kaarten is al weg en het wordt echt zó vet! Claim snel je ticket via www.evabrouwer.tv/impactversneller

Wie zie ik daar??

Liefs Eva 

PS: Bestel NU je kaartje en krijg tijdelijk de opname van de héle lezing (30 min) die ik hield bij Cialdini CADEAU! www.evabrouwer.tv/impactversneller 

Ook interessant om te lezen

Hier vind je pokon voor je podium

Pak je Podium TV 163: Hier is de Pokon voor je podium!

Ik heb een bijzondere band met de locatie waar mijn nieuwe seminar De Impactversneller op vrijdag 17 juni plaats gaat vinden. Ruim 7 jaar geleden stond ik hier namelijk met een wat dikkere buik, net 6 weken zwanger van mijn zoontje Rijck en gaf ik in dit hotel een presentatie. Niemand wist het op dat

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches