Pak je Podium TV 162: Te bescheiden zijn kan grote gevolgen hebben!!

Thumbnail Je hebt geen tijd te verliezen! PJPTV 162

“Ja ik denk gewoon, wie vindt dit nou interessant?”

Ik geef een masterclass over hoe jij je expertpositie kan claimen. Een man zegt: “Ik heb daar heel veel moeite mee. Wie zit er nu op mij te wachten?”

Maar deze man blijkt trainingen te geven om agressie op de werkvloer tegen te gaan. Wat een goede missie!

Verplaats je even in die buschauffeur die wordt ondergespuugd.
De ambulancebroeder die wordt aangevallen.
De ambtenaar die wordt uitgescholden bij het loket.

Vreselijk toch? Dit is toch wat we allemaal verafschuwen met elkaar? Dat mensen die de maatschappij draaiende houden, zó behandeld worden???

Nou HIJ kan daar wat aan doen, maar laat zich tegenhouden door zijn overtuigingen. Totaal begrijpelijk en ook normaal, want het is ook spannend om je kop te laten zien! Maar wat als je die overtuigingen kunt overwinnen en jouw bijdrage levert aan mens en maatschappij? Ook in het bedrijfsleven, organisaties en het ondernemerschap?

Je weet waar we dit gaan doen, hè?? Juist! Tijdens DE IMPACTVERSNELLER op 17 juni!! Kom ook! Let op: de early bird prijs van 247 verloopt OVERMORGEN. Daarna is een kaartje 347,-. Dus twijfel niet langer en trakteer jezelf op een kaartje! Check www.evabrouwer.tv/impactversneller

Check hier de video waar ik uitleg waar het idee van DE IMPACTVERSNELLER vandaan komt. 

PS: Je ziet het, zowel mannen als vrouwen zijn hier onzeker over. Daarom is DE IMPACTVERSNELLER geschikt voor mannen en vrouwen en ook voor teams uit het bedrijfsleven. Wil jij net als andere organisaties met een groepje komen? Stuur ons dan een bericht en ontvang een aantrekkelijke korting en een extra bonus. 

PPS: Wees er snel bij, niet alleen gaat de prijs omhoog, maar meer dan ¾ van de kaarten is weg, dus vis niet achter het net! Kijk op www.evabrouwer.tv/impactversneller

Ook interessant om te lezen

PJPTV 180 22mrt Door are open

Pak je Podium TV 180: Zet 31 mei vast in je agenda!!

Heb jij weleens ergens naartoe gewerkt wat voor jou heel belangrijk was?Een event, een retreat? Een groot project op je werk? Misschien heb je wel een boek geschreven, of was je maanden bezig met een scriptie! En dan kom je uit je ei.Dan denk je dat IEDEREEN weet waar jij mee bezig bent. Dat is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Kom op 31 mei 2023 naar 'De Impactversneller'!

nu met Early Bird prijs van 247,- ex btw.

Eva Brouwer impactversneller
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches