Pak je Podium TV 163: Hier is de Pokon voor je podium!

Hier vind je pokon voor je podium

Ik heb een bijzondere band met de locatie waar mijn nieuwe seminar De Impactversneller op vrijdag 17 juni plaats gaat vinden. 

Ruim 7 jaar geleden stond ik hier namelijk met een wat dikkere buik, net 6 weken zwanger van mijn zoontje Rijck en gaf ik in dit hotel een presentatie. Niemand wist het op dat moment nog. Nu 7 jaar later geef ik geboorte aan iets nieuws, namelijk mijn allereerste seminar De Impactversneller!

Kijk even mee naar een impressie van deze fantastische locatie. Ook jij kan hierbij zijn. Het wordt pokon voor je podium. Jouw expertise + jouw verhaal + je présance. Dat is jouw goud en gaan we delven op 17 juni a.s.

Check www.evabrouwer.tv/impactversneller voor de laatste kaarten. Kom je met meer mensen neem dan even contact met me op, want daarvoor geldt een speciaal aanbod.

Ben je erbij op 17 juni? Koop je kaart op www.evabrouwer.tv/impactversneller

Liefs Eva

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 216 Van shame naar shine

Pak je Podium TV 216: Zo ging ik van shame naar shine

Soms heb je een liefdevolle push nodig. Bestaat die contradictie eigenlijk wel? Wanneer is het goed om te pushen en wanneer mag je lekker in je eigen cocon blijven? Jij krijgt nu een uniek kijkje achter de schermen, hoe ik mezelf uit mijn comfortzone kreeg en hoe dat voor jou kan werken. We zijn net

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders