Pak je Podium TV 163: Hier is de Pokon voor je podium!

Hier vind je pokon voor je podium

Ik heb een bijzondere band met de locatie waar mijn nieuwe seminar De Impactversneller op vrijdag 17 juni plaats gaat vinden. 

Ruim 7 jaar geleden stond ik hier namelijk met een wat dikkere buik, net 6 weken zwanger van mijn zoontje Rijck en gaf ik in dit hotel een presentatie. Niemand wist het op dat moment nog. Nu 7 jaar later geef ik geboorte aan iets nieuws, namelijk mijn allereerste seminar De Impactversneller!

Kijk even mee naar een impressie van deze fantastische locatie. Ook jij kan hierbij zijn. Het wordt pokon voor je podium. Jouw expertise + jouw verhaal + je présance. Dat is jouw goud en gaan we delven op 17 juni a.s.

Check www.evabrouwer.tv/impactversneller voor de laatste kaarten. Kom je met meer mensen neem dan even contact met me op, want daarvoor geldt een speciaal aanbod.

Ben je erbij op 17 juni? Koop je kaart op www.evabrouwer.tv/impactversneller

Liefs Eva

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches