Pak je Podium TV 164: Het lijkt heel chique, maar het is levensgevaarlijk…

Thumbnail Het lijkt heel chique, maar het is levensgevaarlijk pjptv 163

Het doet zich voor als een goede eigenschap, maar oh oh oh het is eigenlijk gewoon schijterij!

PERFECTIONISME!

Aaargh! Is er een grotere moodkiller die je vleugels kortwiekt, zodat je lekker veilig op de grond blijft scharrelen, tevreden met wat je toevallig op de grond tegenkomt? 

We zijn vaak op zoek naar de gelikste foto, pakkendste tekst of intelligente opmerking. Als die dan uitblijft of we niet kunnen kiezen, doen we maar NIKS. En dat is zo gevaarlijk. Kies gewoon IETS! Deel IETS van je proces. Dat is moedig en te prijzen en ondertussen leer je en verbeter je. Perfect bestaat niet.

Bekijk het voorbeeld van deze succesvolle interieurarchitect die niet op Instagram durfde:

Met dit perfectionisme gaan we natuurlijk (liefdevol) korte metten maken op 17 juni tijdens DE IMPACTVERSNELLER! Mijn gloednieuwe seminar vanuit het schitterende Aitana Hotel aan het IJ in Amsterdam. We tackelen overtuigingen en gaan DOEN. We gaan kiezen en ik laat je zien welk mechanisme je keer op keer kunt gebruiken om ondanks je perfectionisme, toch je podium te pakken. Dat is GOUD!

Pokon voor je podium! Kom je ook? www.evabrouwer.tv/impactversneller

Liefs Eva

PS: Kom je met meer mensen? Mail me dan even voor een aantrekkelijke aanbieding.

Ook interessant om te lezen

PJPTV 206 Hoe begin je

Pak je Podium TV 206: De ultieme stap om te beginnen

“Mothers lock your daughters, daughters lock your mothers, geef hem een groot applaus!” Lekkere aankondiging van de populaire podcastmaker en motivational speaker Thijs Lindhout. We zitten samen in een panel bij het event ‘Over Spreken gesproken’, waar we live on stage geïnterviewd worden. Thijs Lindhout heeft op eigen kracht het hele Beatrixtheater uitverkocht met zijn

Lees verder »

Pak je Podium TV 205: Zo begon ik als 7-jarige op het podium

Utrecht 2002. Vol trots gris ik het studentenkrantje uit de bak bij de universiteit. Om mij heen lopen tientallen studenten met hun rugzak over een schouder. Naast me staat mijn beste vriend en mede-geschiedenisstudent Jop. Ik blader snel naar de pagina. ‘Waar staat het nou…??’ ‘Wat zoek je?’ ‘Het interview dat ik heb gegeven voor

Lees verder »
PJPTV 204 Zo hangen ze aan jouw lippen!

Pak je Podium TV 204: Zo hangen ze aan jouw lippen!

Als ik een bepaalde vraag stel in een training krijg ik de meest briljante verhalen. Maar het mooiste is niet eens de inhoud, maar HOE mensen het vertellen. De hele groep ziet het voor zich en degene die vertelt straalt helemaal. Welke vraag ik dan stel? Ik heb het over: ‘wat is een mooie vakantie

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Download gratis de minitraining 'Pak de R.E.G.I.E'

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt ook wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders