Pak je Podium TV 164: Het lijkt heel chique, maar het is levensgevaarlijk…

Thumbnail Het lijkt heel chique, maar het is levensgevaarlijk pjptv 163

Het doet zich voor als een goede eigenschap, maar oh oh oh het is eigenlijk gewoon schijterij!

PERFECTIONISME!

Aaargh! Is er een grotere moodkiller die je vleugels kortwiekt, zodat je lekker veilig op de grond blijft scharrelen, tevreden met wat je toevallig op de grond tegenkomt? 

We zijn vaak op zoek naar de gelikste foto, pakkendste tekst of intelligente opmerking. Als die dan uitblijft of we niet kunnen kiezen, doen we maar NIKS. En dat is zo gevaarlijk. Kies gewoon IETS! Deel IETS van je proces. Dat is moedig en te prijzen en ondertussen leer je en verbeter je. Perfect bestaat niet.

Bekijk het voorbeeld van deze succesvolle interieurarchitect die niet op Instagram durfde:

Met dit perfectionisme gaan we natuurlijk (liefdevol) korte metten maken op 17 juni tijdens DE IMPACTVERSNELLER! Mijn gloednieuwe seminar vanuit het schitterende Aitana Hotel aan het IJ in Amsterdam. We tackelen overtuigingen en gaan DOEN. We gaan kiezen en ik laat je zien welk mechanisme je keer op keer kunt gebruiken om ondanks je perfectionisme, toch je podium te pakken. Dat is GOUD!

Pokon voor je podium! Kom je ook? www.evabrouwer.tv/impactversneller

Liefs Eva

PS: Kom je met meer mensen? Mail me dan even voor een aantrekkelijke aanbieding.

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches