Pak je Podium TV 165: Elke dag kun je weer opnieuw je podium pakken!

Aftermovie Impactversneller

Wat heeft een spacecowboy te maken jouw verhaal? 
De Impactversneller is geweest en het was geweldig! Maar mocht je er niet bij geweest zijn, dan wil ik je toch graag wat highlights geven waar JIJ ook wat aan hebt!

Ik heb 3 vragen voor je om over na te denken, die we tijdens het seminar behandeld hebben. Ik hoop je hiermee wat inspiratie te geven voor JOUW verhaal:

1) Over je expertise: wat is een goed klantvoorbeeld wat jouw expertise goed laat zien?
2) Waarom vind je het belangrijk om jouw impact te maken? Waar help jij bij?
3) Hoe onderscheid jij jezelf daarin van anderen?

Deze drie elementen: je POWER + je PERSOONLIJKE VERHAAL + je PRESENCE zijn samen jouw GOUD. Tijdens De Impactversneller was ik verkleed als een soort cowboy on acid om het goudzoekersthema te onderstrepen. 

Wil je weten hoe dat eruit zag, inclusief lampenkap op mijn hoofd? Check dan de superleuke aftermovie!

Kan ik jou ook helpen met je verhaal of presentatie? Dat doe ik graag! Stel me jouw hulpvraag!

Liefs Eva

PS: En natuurlijk hoop ik dat je er de volgende editie bij bent! En anders kun je ook een in-company seminar of training van een dag boeken voor jouw team of organisatie! Plezier en Impactversnelling gegarandeerd! Meer info? Plan een gesprek via www.evabrouwer.tv/gesprek.

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches