Talkshow ‘Het Fundament’ in het Amsterdam Museum

Is Amsterdam een internationale modestad, hoe maak je mode duurzamer, en hoe zit een 18e-eeuwse jurk inclusief corset eigenlijk? Daarover hadden we het 19 juli jl. in het Amsterdam Museum tijdens de talkshow ‘Het Fundament van Amsterdam’, de bijeenkomst van de ondernemerskring van het museum. Ik interviewde o.a. Eric Bijlsma, commercieel directeur van het Amsterdamse merk Scotch & Soda, modeontwerper Hans Ubbink en expert op het gebied van ‘ethical fashion’ Marieke Eyskoot. Live op het podium werd een model in een 18e-eeuwse crinolinejurk gehesen, iets dat je niet lukt zonder hulp! Eind oktober is de volgende editie van ‘Het Fundament van Amsterdam’.

Ook interessant om te lezen

PJPTV101 Ik doe tenminste iets

Pak je Podium TV 145: Ik doe tenminste iets!

Gelukkig nieuwjaar! Yes, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ook al zitten we nog even binnen. Maar laat je niet gek maken. Misschien heb je soms het gevoel dat je heel veel MOET, dat het allemaal niet snel genoeg gaat en vraag je je misschien af of het wel zo bijzonder is wat je doet. Spreek jezelf

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches