Spannende plannen voor De Beschaving

De tweede editie van festival De Beschaving is succesvol verlopen: het was een zonovergoten dag met een prachtig decor: de Botanische Tuinen. Het is het grondgebied van de Universiteit Utrecht, en die tekende ook voor het wetenschappelijke programma op het festival. Verder waren er natuurlijk veel leuke bands en artiesten, zoals Case Mayfield, Alt-J, Bombay Show Pig en Will And The People. Festivaldirecteur André Baars kan trots zijn en ik interviewde hem en rector magnificus Bert van der Zwaan in een speciale festival talkshow. En wie weet krijgt dat in de toekomst wel een vervolg!

Ook interessant om te lezen

PJPTV101 Ik doe tenminste iets

Pak je Podium TV 145: Ik doe tenminste iets!

Gelukkig nieuwjaar! Yes, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ook al zitten we nog even binnen. Maar laat je niet gek maken. Misschien heb je soms het gevoel dat je heel veel MOET, dat het allemaal niet snel genoeg gaat en vraag je je misschien af of het wel zo bijzonder is wat je doet. Spreek jezelf

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches