Het Orfeo ed Euridice-weekend op RTV Utrecht

Het weekend van 25 en 26 augustus is het Orfeo ed Euridice-weekend op RTV Utrecht. We zenden een registratie uit van de opera zoals die deze zomer is opgevoerd bij, op en in de vijver van Paleis Soestdijk door theatergezelschap De Utrechtse Spelen. Ik heb de opera ook met eigen ogen gezien, en hij is prachtig! Zelfs voor mensen die niet bekend zijn met opera, is het een spektakel van jewelste. En nu mag ik de opera inleiden en het verhaal uitleggen. Daarvoor mocht ik zelf ook even ervaren hoe het is om over het water te lopen! De opera Orfeo ed Euridice is op zondag 26 augustus te zien om 14:00 en om 22:00, een dag eerder kunt u een making of zien in Uit achter de schermen. En het voordeel van kijken op tv? Geen muggen die je lek prikken!

Ook interessant om te lezen

Zo werkt jouw situatie thuis als kind nog door…

Dikke wolken sigarenrook drijven voorbij. Mozart komt uit de grote houten speakers. Mijn opa zit in driedelig pak in zijn eigen stoel, waar niemand anders durft te zitten. Hij houdt een monoloog. Ik ben klein en heb geen idee waar het over gaat, maar ben wel onder de indruk. Ik kijk naar zijn witte achterovergekamde

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Download gratis de minitraining 'Pak de R.E.G.I.E'

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt ook wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders