Het Orfeo ed Euridice-weekend op RTV Utrecht

Het weekend van 25 en 26 augustus is het Orfeo ed Euridice-weekend op RTV Utrecht. We zenden een registratie uit van de opera zoals die deze zomer is opgevoerd bij, op en in de vijver van Paleis Soestdijk door theatergezelschap De Utrechtse Spelen. Ik heb de opera ook met eigen ogen gezien, en hij is prachtig! Zelfs voor mensen die niet bekend zijn met opera, is het een spektakel van jewelste. En nu mag ik de opera inleiden en het verhaal uitleggen. Daarvoor mocht ik zelf ook even ervaren hoe het is om over het water te lopen! De opera Orfeo ed Euridice is op zondag 26 augustus te zien om 14:00 en om 22:00, een dag eerder kunt u een making of zien in Uit achter de schermen. En het voordeel van kijken op tv? Geen muggen die je lek prikken!

Ook interessant om te lezen

PJPTV101 Ik doe tenminste iets

Pak je Podium TV 145: Ik doe tenminste iets!

Gelukkig nieuwjaar! Yes, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ook al zitten we nog even binnen. Maar laat je niet gek maken. Misschien heb je soms het gevoel dat je heel veel MOET, dat het allemaal niet snel genoeg gaat en vraag je je misschien af of het wel zo bijzonder is wat je doet. Spreek jezelf

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches