Pak je Podium TV 198: Verzin een nieuwe slogan en win een 1-op-1 sessie!

Verzin een nieuwe slogan en win een 1-op-1 sessie!

Het is weer eens veel te vroeg op een zaterdagochtend. Voorbij zijn de pyjamaochtenden van de vakantie: we moeten weer langs de lijn. De zon schijnt in banen door de bladeren en mist ligt op de velden. Het voetbalseizoen van mijn achtjarige zoontje Rijck begint weer.

Ik loop de kantine in met eikenhouten barkrukken, vaantjes en bekers in vitrinekasten en ik ruik de grote pot filterkoffie al van verre. Voor het eerst valt mijn oog op een poster: ‘adverteer bij ons en help onze voetbalclub!’

Hee, wat een goed idee eigenlijk! Waarom heb ik daar nog niet eerder aan gedacht? Ik loop naar de beheerder John van de club en zie in mijn hoofd al Rijck en zijn team rennend over het veld in matching Pak je Podium-tenues.

‘Heb je al aan de toiletten gedacht?’ ‘Eh..Sorry?’ Mijn neus trekt zich onbedoeld op. ‘Adverteren? In de wc-blokken? Dat is slim hoor, daar hebben mensen echt de aandacht voor jouw advertentie’, lacht John samenzweerderig.

Verrek, hij heeft gelijk! Wat een goed idee! Ik duik de toiletten in om te kijken waar die advertentie moet komen te hangen. En dat de belangrijkste vraag: wat moet erop komen?!

Ik maakte ter plekke deze video voor jou:

Dus vandaar mijn hulpvraag aan jou: wat is een goede slogan voor op een A4-tje voor een advertentie. Ik dacht iets in de trant van ‘blijf jij aan de zijlijn staan of…?’ Maar wat vind jij een goede?

Degene die de leukste, origineelste, pakkendste slogan verzint, wint een 1-op-1 coaching van mij! Ik ben heel benieuwd naar je hersenspinsels.

Hou je niet in, maar… Pak je Podium!

Liefs Eva

PS: Vorige week deelde ik mijn nieuwe gratis mini-training Pak de R.E.G.I.E. Ik kreeg meteen deze reactie van Karin:

‘Meteen aan de slag gedaan met de stappen en heb mijn belangrijke presentatie van volgende week gelijk aangepast met toepasselijke anekdotes. Veel leuker met deze storytelling, dank je wel voor het aanscherpen!’

Ken jij iemand die volgens jou meer het podium verdient? Stuur dan deze link door, zodat meer mensen, ongehoord talent, de kans krijgt om gehoord en gezien te worden! Check snel evabrouwer.tv! Naar wie stuur jij ‘m door?

Ook interessant om te lezen

PJPTV 206 Hoe begin je

Pak je Podium TV 206: De ultieme stap om te beginnen

“Mothers lock your daughters, daughters lock your mothers, geef hem een groot applaus!” Lekkere aankondiging van de populaire podcastmaker en motivational speaker Thijs Lindhout. We zitten samen in een panel bij het event ‘Over Spreken gesproken’, waar we live on stage geïnterviewd worden. Thijs Lindhout heeft op eigen kracht het hele Beatrixtheater uitverkocht met zijn

Lees verder »

Pak je Podium TV 205: Zo begon ik als 7-jarige op het podium

Utrecht 2002. Vol trots gris ik het studentenkrantje uit de bak bij de universiteit. Om mij heen lopen tientallen studenten met hun rugzak over een schouder. Naast me staat mijn beste vriend en mede-geschiedenisstudent Jop. Ik blader snel naar de pagina. ‘Waar staat het nou…??’ ‘Wat zoek je?’ ‘Het interview dat ik heb gegeven voor

Lees verder »
PJPTV 204 Zo hangen ze aan jouw lippen!

Pak je Podium TV 204: Zo hangen ze aan jouw lippen!

Als ik een bepaalde vraag stel in een training krijg ik de meest briljante verhalen. Maar het mooiste is niet eens de inhoud, maar HOE mensen het vertellen. De hele groep ziet het voor zich en degene die vertelt straalt helemaal. Welke vraag ik dan stel? Ik heb het over: ‘wat is een mooie vakantie

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Download gratis de minitraining 'Pak de R.E.G.I.E'

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt ook wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders