Pak je Podium TV 184: Wees als een meewuivende rietstengel!

Pak je Podium TV 184: Wees als een meewuivende rietstengel!

Pak je Podium TV 184 Wees als een meewuivende rietstengel

“Eva, heb je even? Ik ben gevraagd als gast voor Op1, dus ik wil het graag even met je voor bespreken! Niet elke dag dat je in een landelijke talkshow zit.”

Een van mijn klanten roept mijn hulp in voor een mediatraining. Ik kom tenslotte uit de wereld van het nieuws.

En ook voor mijn klanten die niet in het nieuws komen, gebruik ik technieken van een ouderwetse mediatraining. Ik interview de deelnemers van mijn programma en laat ze elkaar interviewen, zodat ze steeds meer grip op hun boodschap krijgen. Niet afwachten op de juiste vraag, maar zelf het voortouw nemen om op elegante wijze je boodschap te delen.

Want elke dag is een podium!

Dit verhaal mocht ik delen op het podium van businesscoach Simone Levie, tijdens haar event The Roast, waar ook topspreker Annemarie van Gaal op het podium stond.

Mijn talk heet ‘Pak de R.E.G.I.E.’ en die letters staan voor de 5 stappen die je nodig hebt om zelf jouw boodschap over het voetlicht te brengen in een gesprek. Doortastend en elegant, zonder pushy te zijn.

Bekijk hier een fragment:

Ik was gevraagd om deze talk over dit onderwerp te geven, maar ik ben er zelf nu dolenthousiast over!

Want als iemand jou vragen stelt, of het nou een interview is of een (sollicitatie)gesprek: jij krijgt een podium! Dus hoe maak je daar het beste gebruik van en laat je bescheidenheid of teveel informatie willen delen niet die kans verpesten?

Zou je daar meer over willen weten? Laat het me vooral weten. Wie weet komt er de komende periode iets leuks aan.

En voordat ik het vergeet, de prijs voor een ticket voor DE IMPACTVERSNELLER gaat volgende week omhoog. Je hebt nog t/m Koningsdag om voor de early bird een ticket te kopen. Grijp deze kans, want er is beperkt plek!

PS: “Ik heb ZO gelachen om jouw verhaal!” kreeg ik naderhand meermaals te horen. Ik was echt on fire al zeg ik het zelf. Koop nu je kaartje voor De Impactversneller. Ga naar www.evabrouwer.tv/impactversneller

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 231 toon jouw gelaagdheid

Pak je Podium TV 231: Toon jouw gelaagdheid

Had jij vroeger een verkleedkist? Kon je met een oude jurk van je oma fantaseren dat je heel iemand anders was? Ook nu ben jij slechts een laag verwijderd van een goed verhaal. Het thema van de Impactversneller was dit jaar ‘Gewoon een Icoon’. Zo mag jij jezelf neerzetten. Datgene wat voor jou doodnormaal is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders