Wat doe je met het eerstvolgende goede idee dat je hebt?

Thumbnails Welke kans kun jij nu pakken

“Een boek is ook maar een Word-document.”

Met die ene zin wist business coach Hugo Bakker mij ooit aan het schrijven te krijgen. In een klap maakte hij het behapbaar voor me. Iets dat altijd onhaalbaar had geleken, bleek in een paar stappen te realiseren: schrijven, drukken, verkopen.

En nu is het tastbaar geworden. Mijn boek stond vorige maand op de zesde plek van de bestverkochte Managementboeken van 2021 tot nu toe!

Vaak krijg je een briljante ingeving, om het daarna meteen weer als een prop papier op te frommelen en weg te gooien. Alsof het niks voorstelt. 

Maar welke beelden zie jij in je hoofd als je mag dromen? En neem je die dromen serieus?

In deze aflevering van Pak je Podium TV deel ik een allesbeslissend moment in mijn carrière. Zonder deze ogenschijnlijke piepkleine daad was er niks geweest! Bekijk het hier:

Wat is een kleine actie die jij nu zou kunnen doen? Een #freddymoment?
Ik weet er een! Heb je mijn zomercadeau al gedownload? Of weet je iemand voor wie het leuk kan zijn? Stuur deze mail dan gerust door!

Kijk op www.evabrouwer.tv/valkuilen! Pak je Podium!

Liefs Eva

PS: Wist je dat het gratis was? Kijk snel op www.evabrouwer.tv/valkuilen

Ook interessant om te lezen

PJPTV 180 22mrt Door are open

Pak je Podium TV 180: Zet 31 mei vast in je agenda!!

Heb jij weleens ergens naartoe gewerkt wat voor jou heel belangrijk was?Een event, een retreat? Een groot project op je werk? Misschien heb je wel een boek geschreven, of was je maanden bezig met een scriptie! En dan kom je uit je ei.Dan denk je dat IEDEREEN weet waar jij mee bezig bent. Dat is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Kom op 31 mei 2023 naar 'De Impactversneller'!

nu met Early Bird prijs van 247,- ex btw.

Eva Brouwer impactversneller
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches