Wat doe je met het eerstvolgende goede idee dat je hebt?

Thumbnails Welke kans kun jij nu pakken

“Een boek is ook maar een Word-document.”

Met die ene zin wist business coach Hugo Bakker mij ooit aan het schrijven te krijgen. In een klap maakte hij het behapbaar voor me. Iets dat altijd onhaalbaar had geleken, bleek in een paar stappen te realiseren: schrijven, drukken, verkopen.

En nu is het tastbaar geworden. Mijn boek stond vorige maand op de zesde plek van de bestverkochte Managementboeken van 2021 tot nu toe!

Vaak krijg je een briljante ingeving, om het daarna meteen weer als een prop papier op te frommelen en weg te gooien. Alsof het niks voorstelt. 

Maar welke beelden zie jij in je hoofd als je mag dromen? En neem je die dromen serieus?

In deze aflevering van Pak je Podium TV deel ik een allesbeslissend moment in mijn carrière. Zonder deze ogenschijnlijke piepkleine daad was er niks geweest! Bekijk het hier:

Wat is een kleine actie die jij nu zou kunnen doen? Een #freddymoment?
Ik weet er een! Heb je mijn zomercadeau al gedownload? Of weet je iemand voor wie het leuk kan zijn? Stuur deze mail dan gerust door!

Kijk op www.evabrouwer.tv/valkuilen! Pak je Podium!

Liefs Eva

PS: Wist je dat het gratis was? Kijk snel op www.evabrouwer.tv/valkuilen

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »
Guggenheim Museum inspiratie pjpjtv 167

Pak je Podium TV 167: Hoe kun je ZOIETS bedenken???

Stel je voor: een glimmende hypermoderne kathedraal voor kunst, met titanium platen die in de felle zon blinken. De eerste keer dat je oog in oog staat met het Guggenheim Museum in Bilbao weet je niet wat je ziet. Een gebouw dat lijkt alsof het van losse panelen en golvende wanden aan elkaar hangt en

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches