Wat doe je met het eerstvolgende goede idee dat je hebt? - Pak je podium

Wat doe je met het eerstvolgende goede idee dat je hebt?

Thumbnails Welke kans kun jij nu pakken

“Een boek is ook maar een Word-document.”

Met die ene zin wist business coach Hugo Bakker mij ooit aan het schrijven te krijgen. In een klap maakte hij het behapbaar voor me. Iets dat altijd onhaalbaar had geleken, bleek in een paar stappen te realiseren: schrijven, drukken, verkopen.

En nu is het tastbaar geworden. Mijn boek stond vorige maand op de zesde plek van de bestverkochte Managementboeken van 2021 tot nu toe!

Vaak krijg je een briljante ingeving, om het daarna meteen weer als een prop papier op te frommelen en weg te gooien. Alsof het niks voorstelt. 

Maar welke beelden zie jij in je hoofd als je mag dromen? En neem je die dromen serieus?

In deze aflevering van Pak je Podium TV deel ik een allesbeslissend moment in mijn carrière. Zonder deze ogenschijnlijke piepkleine daad was er niks geweest! Bekijk het hier:

Wat is een kleine actie die jij nu zou kunnen doen? Een #freddymoment?
Ik weet er een! Heb je mijn zomercadeau al gedownload? Of weet je iemand voor wie het leuk kan zijn? Stuur deze mail dan gerust door!

Kijk op www.evabrouwer.tv/valkuilen! Pak je Podium!

Liefs Eva

PS: Wist je dat het gratis was? Kijk snel op www.evabrouwer.tv/valkuilen

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 224 Zo makkelijk is het om content te maken!-2

Pak je Podium TV 224: Zo makkelijk is het om content te maken!

De schuifdeuren zoeven open. De lucht is net weer opengetrokken na een regenbui en in de verte zie ik haar al staan… haar handen casual in haar joggingbroek. Comfortabel met haar lengte van vier meter hoog. Vier meter hoog?! Ik heb het over het geweldige standbeeld buiten Station Rotterdam Centraal. Het verbeeldt een jonge zwarte

Lees verder »
Pak je Podium TV 223 Backstage fotoshoot podcast

Pak je Podium TV 223: De magie van je podium pakken met foto’s

Klik klik, grabbel grabbel, schaterlachen, WAUW roepen! Hoe KLINKT een fotoshoot? En waarom is dat belangrijk, want bij een fotoshoot draait toch alles om de beelden?? Al mijn hele ondernemersreis maak ik gebruik van foto’s om mijn merk en bedrijf te ondersteunen. Eerst met een selfiestick op straat, toen op vakantie, weer wat jaren later

Lees verder »
PJPTV 222 - Je podium pakken in ROME

Pak je Podium TV 222: Je podium pakken in ROME?

We schieten vol en vallen elkaar in de armen. Pal voor een metrostation waar net een golf mensen uit komt, maar het maakt niet uit. Nicole en ik maken ons los uit onze knuffel en kijken elkaar vol dankbaarheid, een beetje betraand en met een vleugje ongeloof aan: Is het echt gebeurd? Zit het er

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders