Met deze skill pak jij je zichtbaarheid weer op na de zomer!

Thumbnail zichtbaarheid na zomer

De zomervakantie zit erop, het ‘echte’ leven gaat weer beginnen, hybride, geel oranje rood of niet. En ik dacht, ik geef je een fijne skill om je tanden in te zetten! Misschien is het tijd om weer van jezelf te laten horen? In een blog/post/video/berichtje op wat voor social dan ook?

Dan is het natuurlijk ook leuk als mensen het straks daadwerkelijk lezen, nietwaar? Daarom in deze aflevering van Pak je Podium TV tips van televisie-presentator Maarten Steendam, bekend van Hart van Nederland, hoe jij een pakkende KOP kunt schrijven!

Maarten en ik waren ooit collega’s bij RTV Utrecht, hij werkte jarenlang voor de Telegraaf en als ik nog wel eens advies nodig heb over hoe ik iets goed onder woorden moet brengen, dan is Maarten mijn lieve en talige redder in nood! En jij kunt daar ook van profiteren! Check it out! (en laat je niet afschrikken door de seks-titel: die is er om je juist te prikkelen, haha! )

Welke kop kun jij maken? Ik ben benieuwd, laat het me weten!

Liefs Eva

PS: Vandaag kun je nog van mijn zomercadeau profiteren! Kijk op www.evabrouwer.tv/valkuilen, EN ALLEEN VANDAAG NOG STAAT JE NOG EEN EXTRA VERRASSING TE WACHTEN! Trust me, die wil je niet missen!! Kijk snel op www.evabrouwer.tv/valkuilen! 

Ook interessant om te lezen

PJPTV 180 22mrt Door are open

Pak je Podium TV 180: Zet 31 mei vast in je agenda!!

Heb jij weleens ergens naartoe gewerkt wat voor jou heel belangrijk was?Een event, een retreat? Een groot project op je werk? Misschien heb je wel een boek geschreven, of was je maanden bezig met een scriptie! En dan kom je uit je ei.Dan denk je dat IEDEREEN weet waar jij mee bezig bent. Dat is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Kom op 31 mei 2023 naar 'De Impactversneller'!

nu met Early Bird prijs van 247,- ex btw.

Eva Brouwer impactversneller
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches