Met deze skill pak jij je zichtbaarheid weer op na de zomer!

Thumbnail zichtbaarheid na zomer

De zomervakantie zit erop, het ‘echte’ leven gaat weer beginnen, hybride, geel oranje rood of niet. En ik dacht, ik geef je een fijne skill om je tanden in te zetten! Misschien is het tijd om weer van jezelf te laten horen? In een blog/post/video/berichtje op wat voor social dan ook?

Dan is het natuurlijk ook leuk als mensen het straks daadwerkelijk lezen, nietwaar? Daarom in deze aflevering van Pak je Podium TV tips van televisie-presentator Maarten Steendam, bekend van Hart van Nederland, hoe jij een pakkende KOP kunt schrijven!

Maarten en ik waren ooit collega’s bij RTV Utrecht, hij werkte jarenlang voor de Telegraaf en als ik nog wel eens advies nodig heb over hoe ik iets goed onder woorden moet brengen, dan is Maarten mijn lieve en talige redder in nood! En jij kunt daar ook van profiteren! Check it out! (en laat je niet afschrikken door de seks-titel: die is er om je juist te prikkelen, haha! )

Welke kop kun jij maken? Ik ben benieuwd, laat het me weten!

Liefs Eva

PS: Vandaag kun je nog van mijn zomercadeau profiteren! Kijk op www.evabrouwer.tv/valkuilen, EN ALLEEN VANDAAG NOG STAAT JE NOG EEN EXTRA VERRASSING TE WACHTEN! Trust me, die wil je niet missen!! Kijk snel op www.evabrouwer.tv/valkuilen! 

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches