Met deze skill pak jij je zichtbaarheid weer op na de zomer!

Thumbnail zichtbaarheid na zomer

De zomervakantie zit erop, het ‘echte’ leven gaat weer beginnen, hybride, geel oranje rood of niet. En ik dacht, ik geef je een fijne skill om je tanden in te zetten! Misschien is het tijd om weer van jezelf te laten horen? In een blog/post/video/berichtje op wat voor social dan ook?

Dan is het natuurlijk ook leuk als mensen het straks daadwerkelijk lezen, nietwaar? Daarom in deze aflevering van Pak je Podium TV tips van televisie-presentator Maarten Steendam, bekend van Hart van Nederland, hoe jij een pakkende KOP kunt schrijven!

Maarten en ik waren ooit collega’s bij RTV Utrecht, hij werkte jarenlang voor de Telegraaf en als ik nog wel eens advies nodig heb over hoe ik iets goed onder woorden moet brengen, dan is Maarten mijn lieve en talige redder in nood! En jij kunt daar ook van profiteren! Check it out! (en laat je niet afschrikken door de seks-titel: die is er om je juist te prikkelen, haha! )

Welke kop kun jij maken? Ik ben benieuwd, laat het me weten!

Liefs Eva

PS: Vandaag kun je nog van mijn zomercadeau profiteren! Kijk op www.evabrouwer.tv/valkuilen, EN ALLEEN VANDAAG NOG STAAT JE NOG EEN EXTRA VERRASSING TE WACHTEN! Trust me, die wil je niet missen!! Kijk snel op www.evabrouwer.tv/valkuilen! 

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »
Guggenheim Museum inspiratie pjpjtv 167

Pak je Podium TV 167: Hoe kun je ZOIETS bedenken???

Stel je voor: een glimmende hypermoderne kathedraal voor kunst, met titanium platen die in de felle zon blinken. De eerste keer dat je oog in oog staat met het Guggenheim Museum in Bilbao weet je niet wat je ziet. Een gebouw dat lijkt alsof het van losse panelen en golvende wanden aan elkaar hangt en

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches