Waar moet de nieuwe burgemeester van Utrecht aan voldoen?

Die vraag stond centraal tijdens de speciale Raadsinformatieavond, waar Utrechters mochten meepraten over de profielschets voor de nieuwe burgemeester. Ik mocht de bijeenkomst leiden. Negen mensen hadden de moeite genomen om in te spreken. Op 300.000 inwoners niet echt een hoge opkomst, maar het zal aan het warme weer hebben gelegen. Binnen ging het er net zo verhit aan toe. Vooral Utrechtse ondernemers lieten van zich horen en onderstreepten dat de nieuwe burgemeester vooral feeling moet hebben met de plaatselijke economie. Verder moet je een “schaap met 48 poten” zijn, om aan alle eisen van de profielschets te kunnen voldoen, aldus één van de sprekers. Die profielschets kon dus nog wel wat bondiger. Eind dit jaar moet duidelijk worden wie vertrekkend burgemeester Aleid Wolfsen opvolgt.

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches