Limes030 over de (on)macht van cultureel Utrecht

Het was weer een nieuwswaardige editie van Limes030. Ons debatprogramma was het decor voor de overhandiging van het Manifest voor de Open Ruimte. Ekko-directeur Marlies Timmermans reikte het uit aan cultuurwethouder Lintmeijer namens het ‘Utrechts Verbond’. Een samenwerking tussen 100 culturele instellingen in Utrecht. Zij pleiten voor een soepeler vergunningenbeleid en willen bijvoorbeeld één loket waar alle aanvragen gedaan kunnen worden. Dat viel in goede aarde bij het publiek. De zaal zat vol met Utrechters die betrokken zijn bij de culturele sector, zoals de bekende Utrechtse filmmaker Jos Stelling. Het idee voor één gemeentelijk loket, waar bij voorkeur ook advies wordt gegeven, sprak ook Lintmeijer aan. Hij noemde het een goed plan en beloofde ernaar te kijken. Andere gasten waren: Hanneke Bouwsema (Cultuurpromotie Utrecht), Peter de Haan (Vrede van Utrecht), Nova (Utrecht viert 2013), Thimon de Jong (Trendsactive) en Sidney Rubens (Strand Oog in Al). De muziek was van de Utrechtse band Groove Garden. De volgende editie (de laatste van het seizoen) is 30 juni.

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches