Limes030 alvast in Oranjestemming

Limes030 kleurde 28 april uiteraard Oranje. In aanloop naar de troonswisseling hielden wij het Kroningsdebat. Te gast: Schrijfster Jutta Chorus die net het boek ‘Beatrix, dwars door alle weerstand heen’ heeft geschreven; Philip Dröge, journalist en schrijver van ‘Het Oranjekapitaal’; oorlogsverslaggever Arnold Karskens die onderzoek doet naar Jorge Zorreguieta; Voorzitter van het Utrechts Oranje Comité Erik Kerpen; Stadshistoricus Renger de Bruin en de Utrechtse burgemeester Aleid Wolfsen. Die laatste vertelde veel over zijn contact met Koningin Beatrix, het ‘Bea bedankt’-moment bij de Vrede van Utrecht en de veiligheid rond Koninginnedag. Maar ondanks herhaaldelijke pogingen wilde hij nog steeds niets kwijt over een eventuele termijn als burgemeester van Utrecht. De volgende editie is zondag 26 mei, in de Kargadoor.

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches