Limes030: Het grote online-bazen debat.

Limes030 S1E3Als de laatste dode boom valt dan staan wij nog. Dat is het motto van de volgende editie van debatplatform Limes030 op zondag 24 maart. Wat voegt online journalistiek eigenlijk toe aan de ‘oude’ journalistiek? Is er geen overdaad aan opiniejournalistiek? Wie bepaalt wat de lezer krijgt voorgeschoteld: de redactie, de lezer zelf, of de adverteerder? Is het medialandschap wel gevarieerd genoeg, zowel in toon als diepgang? Of is er vooral sprake van massajournalistiek? En wat zijn de verdienmodellen voor de media van de toekomst? Daarover gaan we het hebben met: Wilma Haan (Nu.nl), Eric Smit (Follow the Money), Mark Koster (ThePostOnline.nl), Rachid Finge (NOS.nl), Marko Faas (RTV Utrecht.nl) en Tweede Kamerlid Jasper van Dijk (SP). Verder te gast zijn columnist Jeroen Weghs, Mariangela De Lorenzo (Cult Dealer Enzo) en krijg je te horen wat Tweetakt en het Lentebock Festival & Brouwerij Maximus te bieden hebben in april. Muziek wordt tijdens deze aflevering verzorgd door Knalland. Er zijn nog enkele kaarten, maar vis je achter het net? Kijk dan de livestream of naar UStad.
UPDATE: Weer nieuws uit Limes030. Bekijk hier het debat terug. De volgende editie is 28 april!

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches