Nieuw Fundament: 400 jaar grachtengordel

gevel waterOok het Amsterdam Museum staat dit jaar uitgebreid stil bij het 400-jarig jubileum van de Amsterdamse grachtengordel. Het is het thema van de volgende editie van Het Fundament van Amsterdam op dinsdag 19 maart. Voor de gelegenheid zijn we op een andere locatie, in het Bijbels Museum/Cromhouthuizen. De monumentale grachtenpanden werden in 1662 gebouwd door de beroemde architect Philips Vingboons. Te gast zijn onder andere vastgoedondernemer Paul Geertman, bekend van het prachtige hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht, architect Kees Doornenbal, schrijver Koen Kleijn, distilleerder Fenny van Wees en historici Maarten Prak en Luuc Kooijmans. Vastgoedspeculatie door de eeuwen heen, wonen en werken aan de gracht, en de samenwerkingsplannen tussen de twee musea staan centraal. En we zijn omringd door prachtige familieportretten uit de 17e en 18e eeuw, uit de collectie van het Amsterdam Museum.

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches