MKB Utrecht trapt af

De Galgenwaard was het decor voor de officiële aftrap van MKB Utrecht, een nieuwe afdeling van de landelijke organisatie. En in een voetbalstadion wordt ‘aftrappen’ natuurlijk heel letterlijk genomen. Aan rasondernemer Frans van Seumeren de eer om met een flinke trap tegen een bal het startschot te geven. In de bijeenkomst die ik presenteerde, volgden een interview met Hans Biesheuvel van MKB Nederland, een verhaal over de bijzondere Utrechtse ondernemer Jan Jongerius en het ontstaan van zijn Villa Jongerius en een lezing van de Rabobank. Uiteindelijk moesten zo’n 200 ondernemers zelf aan de slag en sparren over thema’s als lastenverlichting, bereikbaarheid en innovatie. Daarna volgde de borrel, en waar zo’n nieuw platform echt handig voor is: het netwerken.

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches