MKB Utrecht trapt af

De Galgenwaard was het decor voor de officiële aftrap van MKB Utrecht, een nieuwe afdeling van de landelijke organisatie. En in een voetbalstadion wordt ‘aftrappen’ natuurlijk heel letterlijk genomen. Aan rasondernemer Frans van Seumeren de eer om met een flinke trap tegen een bal het startschot te geven. In de bijeenkomst die ik presenteerde, volgden een interview met Hans Biesheuvel van MKB Nederland, een verhaal over de bijzondere Utrechtse ondernemer Jan Jongerius en het ontstaan van zijn Villa Jongerius en een lezing van de Rabobank. Uiteindelijk moesten zo’n 200 ondernemers zelf aan de slag en sparren over thema’s als lastenverlichting, bereikbaarheid en innovatie. Daarna volgde de borrel, en waar zo’n nieuw platform echt handig voor is: het netwerken.

Ook interessant om te lezen

Zo werkt jouw situatie thuis als kind nog door…

Dikke wolken sigarenrook drijven voorbij. Mozart komt uit de grote houten speakers. Mijn opa zit in driedelig pak in zijn eigen stoel, waar niemand anders durft te zitten. Hij houdt een monoloog. Ik ben klein en heb geen idee waar het over gaat, maar ben wel onder de indruk. Ik kijk naar zijn witte achterovergekamde

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Download gratis de minitraining 'Pak de R.E.G.I.E'

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt ook wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders