Laatste Limes030 van het seizoen “Utrecht in de knoop”

We mogen trots zijn! Met minimale middelen hebben we dit jaar een nieuw debatplatform neergezet in de stad Utrecht. De laatste Limes030 van dit seizoen ging over mobiliteit: Utrecht als knooppunt of Utrecht in de knoop? En we hadden een primeur deze laatste editie: we werden ruw onderbroken door een activist die hulp zocht voor een dakloze Tsjech (op 36 min). Dat heb je met live-televisie. Gelukkig is de situatie netjes opgelost en heeft de man in kwestie hulp gekregen. In deze editie gaf D66-kamerlid Stientje van Veldhoven aan dat ze best Alexander Pechtold op wil volgen als fractievoorzitter. En moest Anton Verbunt van MKB Utrecht het opnemen tegen Jos Kloppenborg van de Kracht van Utrecht en Hugo van der Steenhoven van de Fietsersbond. Trendwatcher Lieke Lamb zorgde voor de toekomstperspectieven op verkeersgebied. Wij van Limes030 gaan even met vakantie en zijn in september weer terug. Graag tot dan!

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches