Nieuw seizoen Reizigers Centraal!

RTV Utrecht start donderdag 8 augustus met een nieuwe serie van Reizigers Centraal. Ik ontmoet ook in deze vierde serie weer tientallen inspirerende mensen met ontroerende, grappige en vooral persoonlijke verhalen. Zoals het verhaal van Bert van der Sluis. Hij is half-Siciliaans, maar heeft zijn vader nog nooit ontmoet. Daarom is RTV Utrecht een zoekactie gestart om deze mysterieuze ‘Giuseppe’ te vinden. Wie weet heeft u informatie, en kan Bert na 51 jaar eindelijk zijn vader ontmoeten.
Het prachtige camerawerk van Reizigers Centraal is van Nina Stam en Laura van der Holst. Ik moet zeggen, ik ben best trots op het resultaat en hoop dat jullie er met veel plezier naar gaan kijken!

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren!

“Tsja, je bent toch bang niet serieus genomen te worden.” Aan het woord is een deelnemer van een training voor het bedrijfsleven. Deze manager heeft een missie om zijn organisatie beter te maken, maar merkt dat het lastig is om te ontsnappen aan jargonwoorden. “Je neemt toch een rol aan, zoals je dénkt dat je

Lees verder »
Thumbnail pjptv 160 Janneke Jager over presenteren met humor

Pak je Podium TV 160: Zo krijg je meer humor in je presentatie

Je wilt: indruk maken, verandering teweegbrengen, mensen laten lachen, als expert gezien worden, groeien in je werk, meer klanten, begrijpelijk overkomen, een geweldige uitstraling hebben. Wat je doet in de praktijk: veel jargon gebruiken, niet lachen, geen oogcontact maken, pleasen (want misschien stoot je wel iemand voor het hoofd), deftig praten anders nemen ze je

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches