Reizigers Centraal zit er weer op

Het vliegt voorbij: het seizoen Reizigers Centraal is weer afgelopen. Wat hebben we weer bijzondere mensen ontmoet, zoals je ook in deze laatste aflevering kunt bekijken. Ik ontmoet een Koreaanse vrouw, die geadopteerd is en door haar ouders mishandeld werd. Ook spreek ik een jongen uit Angola die daar een burgeroorlog heeft meegemaakt. En wat doet die gitaar toch in de stationshal? Het blijft onvoorstelbaar dat je zulke mooie en persoonlijke gesprekken kunt voeren met mensen die je eigenlijk helemaal niet kent. We hebben genoten van de draaidagen, en met Kerst zijn we terug met een speciale editie, vol kerstverhalen met natuurlijk bijpassende muziek om alvast in de feeststemming te komen!

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches