Klinkende Carmen van Weekend Opera Utrecht!

Ik vond Aida vorig jaar al indrukwekkend, maar de opera Carmen live horen met een compleet symphonieorkest en koor was echt een belevenis! Zondag 15 september was ik de verteller bij de opera Carmen uitgevoerd door Weekend Opera Utrecht. De muzikanten en zangers leverden een prestatie van formaat, want in 48 uur repeteerden ze de opera en voerden ze ‘m gelijk op, eigenlijk gekkenwerk, aldus dirigent Jan van Maanen. Het was de concertante versie, dus zonder decors en kostuums, en daarom vertelde ik het tragische verhaal van Carmen.

Ook interessant om te lezen

Hier vind je pokon voor je podium

Pak je Podium TV 163: Hier is de Pokon voor je podium!

Ik heb een bijzondere band met de locatie waar mijn nieuwe seminar De Impactversneller op vrijdag 17 juni plaats gaat vinden. Ruim 7 jaar geleden stond ik hier namelijk met een wat dikkere buik, net 6 weken zwanger van mijn zoontje Rijck en gaf ik in dit hotel een presentatie. Niemand wist het op dat

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches