Slotspektakel Vrede van Utrecht op RTV Utrecht

Na een half jaar feest in de stad zit de viering van de Vrede van Utrecht erop. Daarmee werd gevierd dat in 1713 de eerste diplomatieke vrede werd getekend, na maanden van onderhandelingen tussen Europese gezanten in Utrecht. De herdenking ging in april van start met een muzikaal spektakel op de A2, met DJ Junkie XL en zaterdag 21 september was het aan het Metropole Orkest en gasten om het af te sluiten. Het slotconcert trok ongeveer 7500 bezoekers en ik presenteerde de live-uitzending op RTV Utrecht. Ook al was er wat kritiek op de viering, de stad kan ook terugkijken op een serie mooie evenementen. Dit concert was in ieder geval indrukwekkend met ‘Window of Hope’ van Oleta Adams als slotakkoord. Bekijk hier de registratie van het concert ‘The Sound of Freedom’ op de oude Vliegbasis Soesterberg.

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches