Bijzonder tv-moment speciaal voor Maarten Steendam

We gunnen het hem van harte: een prachtige nieuwe baan voor collega Maarten Steendam. Maar wat zullen we hem hier missen bij RTV Utrecht! Zelden zijn er mensen geweest die zó secuur werken en waarmee je zoveel kunt lachen. Daar kan zijn nieuwe werkgever, Telegraaf TV, mooi van profiteren. Maar we konden hem natuurlijk niet zomaar laten gaan. Daarom organiseerden we als verrassing een slotuitzending met al zijn bekende maatjes. Maarten dacht dat hij de laatste uitzending met Suzanne en mij zou presenteren, maar daar doken ook ineens Marjolein Heijen en Annette Barlo op! Hoe verrast hij was blijkt wel uit zijn blog en het leverde bijzondere beelden op voor U Vandaag: met 5 presentatoren op een rijtje. Maarten, het ga je goed, en gelukkig ben je af en toe nog te horen op de zender!
Bekijk hier de speciale laatste uitzending met Maarten:

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches