DocU ‘Van de straat’ op RTV Utrecht

Een dag en een nacht doorbrengen in een daklozenopvang. Het is niet iets wat ik anderen meteen zal aanraden. Ik zal het gesnurk en de harde scheten van mijn kamergenoten niet snel vergeten! Toch was het een leerzame 24 uur. Ik maakte samen met collega’s Laura van der Holst en Nina Stam een documentaire voor verslavingszorginstelling Victas over ‘De Kleine Haag’. Het is een daklozenopvang voor alcoholverslaafden. Het bijzondere is dat ze in de opvang alcohol mogen drinken. Dat klinkt misschien gek, bier verschaffen aan verslaafden, want zo houd je hun verslaving toch juist in stand, zou je zeggen? In de documentaire kom je erachter waarom dat ook nuttig kan zijn. Niet alleen voor de mensen zelf, maar ook voor de buurt. ‘Van de straat’ is zondag 13 oktober uitgezonden op RTV Utrecht. Beluister hier vast een interview dat Marc van Amstel met mij hield op Radio M Utrecht.

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches