Voorlopig laatste aflevering van Reizigers Centraal

Het zit erop: de tweede serie van Reizigers Centraal op RTV Utrecht is afgelopen. Honderden mensen heb ik aangeklampt in de Utrechtse Stationshal op zoek naar bijzondere, grappige en ontroerende verhalen. “Ik moet de trein halen!”, hoorde ik regelmatig, maar uiteindelijk vonden de meeste mensen het leuk om mee te doen, en hebben sommigen zich echt bloot gegegeven. Waarvoor veel dank! We hopen met Kerst weer terug te zijn met een Reizigers Centraal kerst-special. Hieronder ziet u de laatste aflevering, en wilt u nog meer zien? Kijk dan hier!

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches