Voorlopig laatste aflevering van Reizigers Centraal

Het zit erop: de tweede serie van Reizigers Centraal op RTV Utrecht is afgelopen. Honderden mensen heb ik aangeklampt in de Utrechtse Stationshal op zoek naar bijzondere, grappige en ontroerende verhalen. “Ik moet de trein halen!”, hoorde ik regelmatig, maar uiteindelijk vonden de meeste mensen het leuk om mee te doen, en hebben sommigen zich echt bloot gegegeven. Waarvoor veel dank! We hopen met Kerst weer terug te zijn met een Reizigers Centraal kerst-special. Hieronder ziet u de laatste aflevering, en wilt u nog meer zien? Kijk dan hier!

Ook interessant om te lezen

PJPTV 180 22mrt Door are open

Pak je Podium TV 180: Zet 31 mei vast in je agenda!!

Heb jij weleens ergens naartoe gewerkt wat voor jou heel belangrijk was?Een event, een retreat? Een groot project op je werk? Misschien heb je wel een boek geschreven, of was je maanden bezig met een scriptie! En dan kom je uit je ei.Dan denk je dat IEDEREEN weet waar jij mee bezig bent. Dat is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Kom op 31 mei 2023 naar 'De Impactversneller'!

nu met Early Bird prijs van 247,- ex btw.

Eva Brouwer impactversneller
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches