Beschaving terug van weggeweest

Foto: Eventshots.nl / Michael de Louw

Eindelijk was de Beschaving er weer! Het was twee jaar stil rond het sympathieke indiefestival in Utrecht, maar gelukkig, het stond weer als een huis. En ik mocht er ook weer bij zijn, dit jaar was ik host van de Bevlieging. Met onder andere de rustige vlaamse band Balthazar, de jonge honden van Jungle by night en Ginger Ninja. Een muzikale verrassing voor mij was de Deense band Treefight for sunlight, die op de Beschaving hun eerste (!) festivalgig ooit speelden. Hopelijk is de Beschaving er volgend jaar weer, maar dan mag het wel wat droger zijn!

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches