Beschaving terug van weggeweest

Foto: Eventshots.nl / Michael de Louw

Eindelijk was de Beschaving er weer! Het was twee jaar stil rond het sympathieke indiefestival in Utrecht, maar gelukkig, het stond weer als een huis. En ik mocht er ook weer bij zijn, dit jaar was ik host van de Bevlieging. Met onder andere de rustige vlaamse band Balthazar, de jonge honden van Jungle by night en Ginger Ninja. Een muzikale verrassing voor mij was de Deense band Treefight for sunlight, die op de Beschaving hun eerste (!) festivalgig ooit speelden. Hopelijk is de Beschaving er volgend jaar weer, maar dan mag het wel wat droger zijn!

Ook interessant om te lezen

PJPTV 180 22mrt Door are open

Pak je Podium TV 180: Zet 31 mei vast in je agenda!!

Heb jij weleens ergens naartoe gewerkt wat voor jou heel belangrijk was?Een event, een retreat? Een groot project op je werk? Misschien heb je wel een boek geschreven, of was je maanden bezig met een scriptie! En dan kom je uit je ei.Dan denk je dat IEDEREEN weet waar jij mee bezig bent. Dat is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Kom op 31 mei 2023 naar 'De Impactversneller'!

nu met Early Bird prijs van 247,- ex btw.

Eva Brouwer impactversneller
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches