Reportage over modeblogger Ivania

Het komt niet zo vaak meer voor dat ik op pad ga als verslaggever, maar voor RTV Utrecht trok ik er weer eens op uit om een item te maken over modeblogger Ivania Carpio en haar website Love Aesthetics. Het is voor mij natuurlijk geen straf om een item over mode te maken.
Het was wel weer wennen om te filmen met veel tegenlicht, fatsoenlijk scherp te stellen en het statief steeds op en neer te schuiven, maar het is gelukt! En gelukkig was Ivania geduldig en niet te beroerd zich tig keer om te kleden. Maar daar ben je ook aspiring fashion journalist voor. Inspirerend was het zeker, ik bereid me vast voor op het onvermijdelijke wielrenbroekje, want we moeten er straks vast aan geloven!

Bekijk hier de reportage:

Ook interessant om te lezen

PJPTV 180 22mrt Door are open

Pak je Podium TV 180: Zet 31 mei vast in je agenda!!

Heb jij weleens ergens naartoe gewerkt wat voor jou heel belangrijk was?Een event, een retreat? Een groot project op je werk? Misschien heb je wel een boek geschreven, of was je maanden bezig met een scriptie! En dan kom je uit je ei.Dan denk je dat IEDEREEN weet waar jij mee bezig bent. Dat is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Kom op 31 mei 2023 naar 'De Impactversneller'!

nu met Early Bird prijs van 247,- ex btw.

Eva Brouwer impactversneller
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches