Reportage over modeblogger Ivania

Het komt niet zo vaak meer voor dat ik op pad ga als verslaggever, maar voor RTV Utrecht trok ik er weer eens op uit om een item te maken over modeblogger Ivania Carpio en haar website Love Aesthetics. Het is voor mij natuurlijk geen straf om een item over mode te maken.
Het was wel weer wennen om te filmen met veel tegenlicht, fatsoenlijk scherp te stellen en het statief steeds op en neer te schuiven, maar het is gelukt! En gelukkig was Ivania geduldig en niet te beroerd zich tig keer om te kleden. Maar daar ben je ook aspiring fashion journalist voor. Inspirerend was het zeker, ik bereid me vast voor op het onvermijdelijke wielrenbroekje, want we moeten er straks vast aan geloven!

Bekijk hier de reportage:

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches