Reportage over modeblogger Ivania

Het komt niet zo vaak meer voor dat ik op pad ga als verslaggever, maar voor RTV Utrecht trok ik er weer eens op uit om een item te maken over modeblogger Ivania Carpio en haar website Love Aesthetics. Het is voor mij natuurlijk geen straf om een item over mode te maken.
Het was wel weer wennen om te filmen met veel tegenlicht, fatsoenlijk scherp te stellen en het statief steeds op en neer te schuiven, maar het is gelukt! En gelukkig was Ivania geduldig en niet te beroerd zich tig keer om te kleden. Maar daar ben je ook aspiring fashion journalist voor. Inspirerend was het zeker, ik bereid me vast voor op het onvermijdelijke wielrenbroekje, want we moeten er straks vast aan geloven!

Bekijk hier de reportage:

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 216 Van shame naar shine

Pak je Podium TV 216: Zo ging ik van shame naar shine

Soms heb je een liefdevolle push nodig. Bestaat die contradictie eigenlijk wel? Wanneer is het goed om te pushen en wanneer mag je lekker in je eigen cocon blijven? Jij krijgt nu een uniek kijkje achter de schermen, hoe ik mezelf uit mijn comfortzone kreeg en hoe dat voor jou kan werken. We zijn net

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders