Word je zenuwachtig van het idee dat je moet NETWERKEN?
Het is een beladen term, maar dit is natuurlijk ook een kans om je podium te pakken. Zelfs de makkelijkste vorm, zonder dat er een camera op je snufferd staat of felle lampen en honderd paar ogen. 😉

Ok, makkelijker gezegd dan gedaan. Onlangs kreeg ik een uitnodiging voor de Haringpartij in Amsterdam. Toen ik de mail kreeg dacht ik “oeh, leuk! Ik ga even lekker chique doen!”. Maar eenmaal op de dag zelf, of beter gezegd, een uur van te voren, kreeg ik koudwatervrees.

Ik kende hélemaal niemand, ik wist niet wat ik aan moest, ik zag op tegen het moment van binnenkomst. Kortom, algehele misère. Ik begon te klagen tegen mijn man en dacht dat ik het event misschien kon ombuigen naar een Netflix-avondje, maar daar trapte hij niet in: “Je bent toch van Pak je Podium?” (Denk de ironische grijns er even bij.) “Hup, ga dan! Dit is toch helemaal je ding?”

Zucht, ok. Schouders eronder, huppetee. Mijn ervaring zie je in de nieuwe aflevering van Pak je Podium TV. Met uiteraard tips om er mee om te gaan. Door schade en schande geleerd. 😉

In de kern betekent je podium pakken, dat je bent voorbereid op het vertellen wat jij te bieden hebt. In een zin, of in een talk van 45 minuten, het begint bij dezelfde kerngedachte. Waar sta ik voor? Wie ben ik? En wat heb jij daaraan?

Daar help ik mijn klanten mee. Om vanuit het verhaal en kerngedachte verder te bouwen aan een consistente presentatie, online én offline. Zodat jij jezelf neerzet als personal brand.

Is dit iets waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Omdat je eigenlijk dat grootse beeld van jezelf hebt met alle impact die je wil maken en de klanten die daar bijhoren? Wat in de praktijk alleen niet echt wil lukken, omdat je jezelf steeds maar KLEIN zit te houden?

Hou daar mee op! Het is echt tijd om je podium te pakken! Plan hier een gesprek in!

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest

Shares