Pak je Podium TV 230: Geen Hilversumse showtrap, maar wel dit...

Pak je Podium TV 230: Geen Hilversumse showtrap, maar wel dit…

Pak je Podium TV 230 Maak je verlangen waar

Stond jij vroeger met een borstel voor de spiegel? Zat je met een boekje verstopt achter de bank? Of liever klauterend in een boom?

Waar fantaseerde je vroeger van? Wat was jouw kinderlijke verlangen?
Ik zat zeker in kamp ‘borstel-voor-de-spiegel’. Maar ook met mijn neus tegen het scherm gedrukt voor de buis, om te zien wat voor trui en oorbellen Maartje van Weegen nu weer aan had.

Televisie voelde magisch. En als ik weer eens een bruidspaar in het gigantische bord soep zag tuimelen bij Ron’s Honeymoon Quiz (tv-nostalgie!) dacht ik: dit wil ik ook!

35 jaar later, maart 2020, bevond ik me ineens in zo’n studio: maar dan als motivational spreker voor Endemol. ‘Vind je het goed als we naar een wat grotere ruimte gaan, dan kunnen we wat ruimer zitten? Er zijn verhalen over een of ander virus…’

En voor ik het weet sta ik in de All you need is Love studio te spreken! Pal naast de deur waar herenigde geliefdes elkaar in de armen vliegen!

Zo kan het gaan met dromen en verlangens. Je hebt er een bepaald beeld bij, maar ze kunnen in een andere vorm waar worden dan je oorspronkelijk dacht.

Daarom wat inspiratie-vragen:

  • Wat was jouw oerverlangen?
  • Op welke manier zie je dat terug in je volwassen leven?
  • Als je het NIET terugziet, op wat voor manier zou je het opnieuw kunnen introduceren?

Als voorbeeld deel ik in onderstaande korte inspirerende video, hoe ik het GEVOEL en magie van de Hilversumse showtrap weer in mijn leven kan terugbrengen.

  • Wat verlang je nu? Kun je specifieker zijn in hoe je het zou willen? Want dat helpt bij het realiseren.
  • Deel een post over je inzichten.

Volgende week is de Impactversneller, wil je er nog bij zijn? Mail me dan met het woord YES!

Pak je podium!

Liefs Eva

PS: Tijd om jouw oude verlangens waar te maken, in een vorm die nu bij je past? Reageer op deze mail en maak een afspraak met me!

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 231 toon jouw gelaagdheid

Pak je Podium TV 231: Toon jouw gelaagdheid

Had jij vroeger een verkleedkist? Kon je met een oude jurk van je oma fantaseren dat je heel iemand anders was? Ook nu ben jij slechts een laag verwijderd van een goed verhaal. Het thema van de Impactversneller was dit jaar ‘Gewoon een Icoon’. Zo mag jij jezelf neerzetten. Datgene wat voor jou doodnormaal is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders